Ihmeteko perhetragedian keskellä: Isä surmasi vaimonsa ja itsensä – kolmevuotias sisko piti vauvaikäisen veljensä hengissä usean päivän ajan

Yhdysvalloissa kolmevuotias tyttö piti vauvaikäisen veljensä hengissä usean päivän ajan sen jälkeen, kun perheen 46-vuotias isä oli ampunut 38-vuotiaan vaimonsa ja lopulta itsensä.

Tapauksesta ovat uutisoineet useat amerikkalaismediat, muun muassa Insider. Perhetragedia sattui Los Angelesissa. Sisarukset löydettiin talosta huhtikuun 21 päivä. Poliisi arvioi, että lapset olivat olleet siinä vaiheessa kahdestaan talossa noin kolmen päivän ajan.

Naapurit olivat lopulta menneet taloon sen jälkeen, kun perhesurman tehneen miehen isä oli ottanut naapureihin yhteyttä. Vastapäisessä talossa asuva pariskunta kertoi paikallistelevision haastattelussa huolestuneensa, kun naapurin tyttö oli vaikuttanut huonovointiselta ja oudolta. Naapurit löysivät tytön surmatalon alakerrasta.

Poliisi kutsuu ihmeeksi

Tyttö kertoi naapureille, että vanhemmat olivat loukkaantuneena yläkerrassa. Hiljaisella tytöllä oli naapurien mukaan tyhjä katse ja tämä haisi virtsalta. Eräs toinen naapurustossa asuva kertoi medialle vieneensä lapsen kotiinsa ja antaneensa tälle ruokaa poliisin tuloon saakka.

Sisarukset olivat löytöhetkellä kohtalaisesa kunnossa, mutta molemmat olivat nälkäisiä ja kärsivät nestehukasta.

Poliisilähteiden mukaan isoisä oli soittanut jo aiemmin päivällä poliisille ja kertonut olleensa huolissaan poikansa mielenterveydestä. Poliisit päättivät kuitenkin olla menemättä paikalle.

Poliisi on kutsunut pienen tytön toimintaa ihmeeksi. Mediatietojen mukaan lasten Teksasissa asuvat sukulaiset aikovat adoptoida sisarukset.

Lue myös:

    Uusimmat