Ruoantähteitä ja nenäliinoja – näistä julkkisten jätteistä maksetaan huimia summia

Suurten julkisuudenhenkilöiden seuraaminen Twitterissä on toki mielenkiintoista, mutta idolinsa intohimoinen seuraaminen voi koitua myös kalliiksi.

Huutokaupoissa myydään mitä eriskummallisempia tuotteita, jotka ovat lähtöisin suurilta tähdiltä. Wikicollecting kokosi yhteen listan oudoimmista julkkisten tuotteista, joista on myyty huutokaupassa.

Brad Pittin ja Anglina Jolien hengitystä purkissa

Ilmeisesti Bradin ja Angelinan hengittämä ilma on hyvin arvokasta. The Daily Mail kertoi purkista, johon oli napattu näyttelijäpariskunnan hengitystä heidän kävellessään punaisella matolla. Purkki myytiin eBayssa 530 dollarilla (noin 375 euroa).

Scarlett Johanssonin käytetty nenäliina

Scarlett Johansson luovutti käytetyn nenäliinansa Tonight shown isännälle Jay Lenolle. Leno myi nenäliinan eBayssa ja tienasi 5 300 dollaria (3750 euroa), jotka lahjoitettiin nälkää vastaan taistelevalle hyväntekeväisyysjärjestölle.

Justin Bieberin hiukset

Teinisensaatio Justin Bieberin hiukset myytin Ellen DeGenereksen toimesta eBayssa 40 668 dollarilla (noin 28 800 euroa).

Tulot luovutettiin myöhemmin eläinten suojelemiseen keskittyvälle hyväntekeväisyysjärjestölle.

Justin Timberlaken kesken jäänyt aamiainen

Justin Timberlaken ei jaksanut syödä loppuun köyhiä ritareitaan, joten ruoan jämät laitettiin välittömästi myyntiin eBayhin. Justinin aamiainen myytiin 3 154 dollarilla (noin 2230 eurolla).

Hugh Laurien keppi House-ohjelmasta

Vuonna 2009 Hugh Laurien House-ohjelmassa käyttämä kävelykeppi laitettiin myyntiin, ja sen hinta nousi 8 300 dollariin (noin 5 900 euroa).

Justin Bieberin avaruusasu

Viime tammikuussa Justin Bieber ja Ozzy Osborne edustivat yhdessä avaruuspuvuissa 30 sekunnin mainoksessa Super Bowl -ottelun aikana. Sharon Osborne laittoi avaruusasut myyntiin, ja Bieberin asusta tarjottiin 5 800 dollaria (yli 4 000 euroa).

Hinta ei kuitenkaan ole lähelläkään esimerkiksi Marilyn Monroen valkoista ikonista mekkoa, josta pyydetään 2 miljoonaa dollaria (noin 1,41 miljoonaa euroa).

MTV3/Helmi

Lähde: Business Insider, Wikicollecting

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja