Ruhtinas Albert pöyristyi aviokriisiin liittyvistä huhuista – uusia paljastuksia Charlenen mystisistä terveyshuolista: "Hän ei lähtenyt maanpakoon"

Näin hyväntuulisena Monacon ruhtinaspari edusti Suomen Lapissa talvella 2012

Monacon ruhtinas Albert sanoi People-lehden haastattelussa suorat sanat aviokriisiinsä liittyvistä huhuista. Haastattelussa tuli ilmi myös uutta tietoa ruhtinatar Charlenen mystisistä terveysvaivoista, joiden takia hänen kerrotaan pysytelleen Etelä-Afrikassa jo kuukausia.

Monacon ruhtinas Albertin ja ruhtinatar Charlenen avioliiton tilaa on spekuloitu tiedotusvälineissä lähiaikoina eri puolilla maailmaa.

Charlenea ei ole nähty Monacossa julkisuudessa tammikuun jälkeen. Hän on pysytellyt keväästä asti kotimaassaan Etelä-Afrikassa, missä häntä on pidätellyt mystinen sairaus, joka estää pitkän lennon takaisin Eurooppaan. Joidenkin tietojen mukaan Charlenella ei olisi aikomustakaan palata Monacoon, vaan tämä olisi etsinyt jo itselleen asuntoa Johannesburgin liepeiltä.

Aviokriisiin liittyvät huhut saivat lisää vettä myllyynsä, kun ruhtinas Albertin uutisoitiin hiljattain juhlineen Charlenen poissaolon aikana hyväntekeväisyysgaalassa yhdessä entisen rakastajattarensa kanssa. Samoihin aikoihin uutisten kanssa Etelä-Afrikasta kantautui tieto, että Charlene oli kiidätetty sairaalahoitoon. Aiemmin kehonkielenasiantuntija oli antanut tylyn arvionsa kuvista, joissa ruhtinaspari poseerasi yhdessä Etelä-Afrikassa, kun Albert ja lapset vierailivat Charlenen luona.

Ruhtinas Albert antoi hiljattain People-lehdelle tiukkasanaiset kommentit Charlenen lähtöön liittyneistä huhuista.

– Hän ei lähtenyt kiukkuisena, ruhtinas jyrähti.

– Hän lähti Etelä-Afrikkaan tekemään säätiöönsä liittyvää työtä ja viettääkseen aikaa veljensä ja ystäviensä kanssa, Albert lisäsi.

Ruhtinaan mukaan Charlenen matkan oli alun perin tarkoitus kestää korkeintaan kymmenen päivää. Suunnitelma kuitenkin muuttui.

– Hän on siellä edelleen, koska hän sai infektion ja terveydellisiä ongelmia, ruhtinas sanoi lehdelle.

Ensimmäiset tiedot ruhtinatar Charlenen infektiosta julkistettiin toukokuussa sen jälkeen, kun Charlenea ei nähty Monacon F1-kilpailussa yhdessä muun kuninkaallisen perheen kanssa.

People-lehti kertoi samalla uutta tietoa Charlenen terveyshuolista. Lehden mukaan komplikaatiot alkoivat pian sen jälkeen, kun ruhtinatar matkusti Etelä-Afrikkaan toukokuun puolivälissä. Komplikaatiot liittyvät lehden mukaan poskiontelon nostoon, joka liittyi hammasimplanttien asentamiseen.

Toimenpide oli tehty Charlenelle ennen matkaa. Komplikaatioiden seurauksena tälle on sittemmin tehty Etelä-Afrikassa useita korjaavia toimenpiteitä. Yksi niistä tehtiin kesäkuun lopulla, jonka vuoksi hän ei voinut matkustaa Monacoon viettääkseen heinäkuun alussa 10. hääpäiväänsä yhdessä aviomiehensä kanssa. Lisäksi ruhtinatar oli elokuussa neljä tuntia kestäneessä leikkauksessa.

– Hän ei lähtenyt maanpakoon. Kyseessä on ainoastaan lääketieteellinen ongelma, jota on täytynyt hoitaa, ruhtinas Albert sanoo.

Charlenen poissaoloa on hämmästelty myös siksi, että tämä on viettänyt niin pitkän aikaa erillään ruhtinasparin 6-vuotiaista kaksosista Jacquesista ja Gabriellasta. Ruhtinas Albert pohtii Peoplen haastattelussa, että hänen olisi pitänyt katkoa siivet huhuilta jo aiemmin.

– Mutta keskityin sen sijaan pitämään huolta lapsista. Ajattelin myös, että huhut loppuvat ajan kanssa. Tiedäthän, että kun yrität vastata kaikkiin huhuihin, se on ajan haaskausta, hän sanoo.

– Tietenkin se vaikuttaa häneen ja minuun. Olemme helppo kohde, koska olemme julkisuudessa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja