Monacon Charlene vastasi erospekulaatioihin: Kiehnää kiinni ruhtinas Albertissa – kehonkielen asiantuntijalta karu kommentti

Monacon suloiset kaksoset Gabriella ja Jacques ihastuttivat ristiäispäivänään keväällä 2015 - katso valloittava video pikkukuninkaallisista!

Kehonkielen asiantuntijan mukaan erohuhujen keskellä olevan Monacon ruhtinatar Charlenen viime aikoina Instagramissa julkaisemat perhekuvat näyttävät väkinäisiltä.

Monacon ruhtinatar Charlene, 43, on viettänyt jo kuukausia erossa aviomiehestään ruhtinas Albertista, 63, ja parin 6-vuotiaista kaksosista prinsessa Gabriellasta ja prinssi Jacquesista. Ruhtinattaren on kerrottu kärsivän sairaudesta, jonka vuoksi hän ei voi lentää takaisin Monacoon. 

Charlene julkaisi aiemmin tällä viikolla Instagram-tilillään liudan perhekuvia, jotka paljastivat, että ruhtinas Albert ja kaksoset ovat lentäneet Etelä-Afrikkaan tapaamaan Charlenea, joka on nähty viimeksi Monacossa tammikuussa. Perhe oli sen sijaan vieraillut Etelä-Afrikassa Charlenen luona edellisen kerran muutama kuukausi sitten.

Ruhtinattaren pitkä poissaolo on aiheuttanut sen, että ruhtinasparin liiton on spekuloitu vetelevän viimeisiään. Etelä-Afrikasta syntyisin olevan Charlenen on väitetty jopa etsineen itselleen asuntoa Johannesburgin liepeiltä.

Kuin katkoakseen siipiä erohuhuilta, läväytti Charlene pian perhekuvien perään Instagramiin vielä kaksi kuvaa, joissa hän ja ruhtinas Albert halaavat toisiaan.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista:

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

Daily Mailin haastatteleman kehonkielen asiantuntijan Judi Jamesin mukaan ruhtinasparin yhteiskuvat eivät kuitenkaan viesti rakkaudentäyteisestä jälleennäkemisestä. James arvioi, että kuvat vaikuttavat siltä, että erohuhujen keskellä oleva pari näyttää kuvassa vaivaantuneelta, eikä heidän välillään vaikuta olevan yhteyttä.

Ensimmäisessä kuvassa ruhtinaspari poseeraa hyvin lähekkäin poski vasten poskea. James kuitenkin huomauttaa, että he vaikuttavat intiimin hetken sijaan katsovan kohti toista kameraa. Hän luonnehti kuvaa väkinäiseksi verrattuna niihin, joissa ruhtinatar poseerasi aiemmin pariskunnan kaksosten kanssa.

Toinen kuva on kehonkielen asiantuntijan mukaan luontevampi kuin ensimmäinen, mutta hän kiinnitti puolestaan huomionsa Charlenen surullisiin silmiin.

– Charlenen silmät näyttävät surullisilta molemmissa kuvissa, vaikka hän hymyilee. Hänen suupielensä ovat kääntyneet hieman alaspäin, mikä viittaa ristiriitaisiin tunteisiin.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista:

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

Aiemmin julkistettujen perhekuvien osalta James huomasi, ettei ruhtinaspari katso niissä toisiaan kertaakaan silmiin, minkä lisäksi etenkin ruhtinas Albertin kehonkielessä on havaittavissa väkinäisyyttä.

– Niissä ei näy fyysistä kosketusta, läheisyyttä tai edes katsekontaktia heidän välillään.

Albert ja Charlene ovat olleet naimisissa kymmenen vuotta. Kysymyksessä ei kuitenkaan ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun ruhtinasparin avioliiton tilaa spekuloidaan. 

Usein vakavana valokuviin ikuistetun Charlenen on toistuvasti arvioitu olevan onneton avioliitossaan, ja hänen huhuttiin yrittäneen karata Monacosta jo ennen pariskunnan häitä. Tämän jälkeen parin välejä on kerrottu hiertäneen se, että Albert on joutunut toistuvasti aviottomiin lapsiin liittyviin kohuihin. Niistä viimeisin osui viime vuoden lopulle, kun 15-vuotias brasilialaistyttö väitti olevansa Monacon ruhtinaan lehtolapsi.

Tänä vuonna pari vietti myös heinäkuun alussa olevan hääpäivänsä eri maissa. Charlene on kertonut aiemmin kesällä pysyttelevänsä Etelä-Afrikassa, koska hänellä on ollut ongelmia korviensa, nenänsä sekä kurkkunsa kanssa. 

– Olen saanut ohjeet lääkäreiltä, joiden mukaan en pysty lentämään vielä, sillä korvani eivät tasaa painetta. Tästä syystä en voi lentää yli 6000 metrin korkeudessa, ruhtinatar kertoi tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja