Monacon ruhtinasparin kriisi syvenee: Kuvat exänsä kanssa bilettäneestä Albertista vuotivat lehtiin – Charlene kiidätettiin sairaalaan Etelä-Afrikassa

Näin iloisissa tunnelmissa Monacon ruhtinaspari vieraili Suomessa vuonna 2012

Monacon ruhtinasparin yllä leijuvat avioerohuhut eivät ole laantumaan päin: Ruhtinas Albertin uutisoidaan juhlineen entisen rakastajattarensa kanssa samaan aikaan, kun Charlene pysyttelee Etelä-Afrikassa.

Monacon ruhtinatar Charlene, 43, on viettänyt jo kuukausia erossa aviomiehestään ruhtinas Albertista, 63, sekä parin 6-vuotiaista kaksosista prinsessa Gabriellasta ja prinssi Jacquesista. Ruhtinattaren on kerrottu kärsivän sairaudesta, jonka vuoksi hän ei voi lentää kotimaastaan Etelä-Afrikasta takaisin Monacoon.

Charlene on nähty Monacossa edellisen kerran tammikuussa, ja tämä on laukaissut spekulaatiot ruhtinasparin avioliiton tilasta. On arveltu, ettei ruhtinattarella olisi aikomustakaan palata Monacoon, ja hänen on uutisoitu jopa etsineen itselleen asuntoa Johannesburgin lähistöltä.

Kuin vastaiskuksi erospekulaatioihin Charlene julkaisi elokuun lopulla kuvia Etelä-Afrikasta, joissa hän poseerasi ruhtinas Albertin ja lastensa kanssa. Kehonkielenasiantuntija ei kuitenkaan ollut vakuuttunut siitä, millaisen kuvan valokuvat antoivat parin suhteen tilasta, sillä Charlenen tulkittiin näyttävän surulliselta ja ruhtinas Albertin väkinäiseltä.

Tällä viikolla nimittäin uutisoitiin valokuvien kera, että samaan aikaan, kun Charlene virui Etelä-Afrikassa sairaana, suuntasi ruhtinas Albert juhlimaan yhdessä entisen rakastajattarensa kanssa. Muun muassa Daily Mail kertoo, että ruhtinas nähtiin heinäkuussa Monacossa järjestetyissä juhlissa yhdessä togolaisen lentoemännän Nicole Costen kanssa. 

Samoihin aikoihin, kun kuvat tulivat julki, Charlene kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan Etelä-Afrikassa. People-lehden mukaan keskiviikkona sairaalaan joutuneen ruhtinattaren tila on kuitenkin vakaa.

Albertilla on entisen rakastajattarensa kanssa 18-vuotias avioton poika, Alexandre Grimladi-Coste. Myös hänen kerrotaan osallistuneen samaiseen gaalaan yhdessä vanhempiensa kanssa. Ruhtinas tunnusti pojan isyyden vuonna 2005, mutta tämä ei ole Monacon kruununperimysjärjestyksessä, kuten ei myöskään Albertin toinen avioton tytär Jazmin, joka syntyi vuonna 1992 suhteesta amerikkalaiseen tarjoilijaan.

Myös Albert katkoi erohuhuilta siipiä tällä viikolla Peoplen haastattelussa ja sanoi, että Charlene olisi pian palaamassa kotiin Monacoon.

The Times -lehden haastattelema ranskalainen kuninkaallisasiantuntija Stéphane Bern kuitenkin väittää, että jo ennen Charlenen vetäytymistä Etelä-Afrikkaan pari on elänyt Monacossa enimmäkseen erillään. Hänen mukaansa Charlene ei käytännössä ole asunut Albertin kanssa kuninkaallisessa palatsissa, vaan asunnossa, joka sijaitsee ylellisen suklaapuodin yläkerrassa.

Sitä, että ruhtinas osallistui gaalaan yhdessä Nicole Costen ja parin pojan kanssa voidaan pitää yllättävänä uutisena, koska Coste on aiemmin kertonut kolmikon välien viilentyneen sen jälkeen, kun Albert meni naimisiin Charlenen kanssa. Coste väitti, että uusi vaimo olisi tehnyt isän ja pojan tapaamiset mahdottomiksi.

– En halua hyökätä häntä kohtaan, mutta minusta se on vain mustasukkaisuutta, jonka syytä en ymmärrä. Olen joutunut käymään helvetillisen taistelun poikani nimestä ja tulevaisuudesta, Nicole Coste avautui Daily Mailille vuonna 2014 antamassaan haastattelussa.

Charlene ja Albert avioituivat vuonna 2011 ja viettivät tänä vuonna kymmenettä hääpäiväänsä eri maissa. Avioliiton tilaa on spekuloitu jo aivan sen alkumetreiltä asti. Charlenen nimittäin huhuttiin yrittäneen paeta Monacosta jo ennen hääpäiväänsä.

Lisäksi lehdistössä on kirjoiteltu, että Albertin lehtolapsiin liittyvät kohut olisivat kaihertaneet ruhtinattaren mieltä. Albert joutui edellisen kerran keskelle kiusallista tilannetta viime vuoden lopulla, kun 15-vuotias brasilialaistyttö väitti Monacon ruhtinaan olevan hänen isänsä.

Entisen olympiauimarin Charlenen on uutisoitu kärsivän vakavasta infektiosta. Hänen kerrotaan olleen pari viikkoa sitten neljä tuntia kestäneessä leikkauksessa, jota varten hänet nukutettiin. Sitä ei kuitenkaan ole Daily Mailin mukaan vahvistettu, liittyikö leikkaus infektioon.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja