Rosien pahin pelko toteutui kesken curryillallisen: "Se oli yksi hirveimpiä asioita, mitä minulle voisi sattua"

Naisen pahin pelko toteutui kesken curryillallisen: "Se oli yksi hirveimpiä asioita, mitä minulle voisi sattua" 1:17
Kodin valvontakamera tallensi Rosien kauhunhetket.

Kodin valvontakamera tallensi naisen reaktion, kun hän huomasi kesken ruokailun, että hänen hiuksiinsa oli eksynyt valtava hämähäkki.

Englantilainen kampaamoyrittäjä Rosie Moore, 24, oli juuri asettunut istumaan currylautasellisen kanssa television ääreen raskaan päivän jälkeen kotonaan Ripleyssa, Derbyshiressa. Illallinen kuitenkin keskeytyi odottamattomasti, kun Rosie tunsi jonkin kutittelevan hänen hiuksissaan. Tarkempi tarkastelu vahvisti Rosien pahimman pelon todeksi, sillä hiuksiin oli jostain eksynyt ihka elävä ja kaiken lisäksi vielä muhkean kokoinen hämähäkki. Rosien kauhunhetkistä ovat uutisoineet useat brittimediat, kuten The Sun ja Mirror.

– Olin kauhuissani. Se oli yksi hirveimpiä asioita, mitä minulle voisi sattua. Pelkään kuollakseni hämähäkkejä, Rosie kertoo.

Huomatessaan kahdeksanjalkaisen öttiäisen Rosie päästi sisuksistaan veret hyydyttävän kirkaisun ja pudotti täyden lautasellisen riisiä ja currya lattialle.

– En ole varma, kuinka kauan hämähäkki oli ollut hiuksissani, koska en ollut tuntenut sitä. Se oli todella isokokoinen, ehkä noin kämmeneni kokoinen, Rosie arvioi.

Söikö koira hämähäkin?

Rosien juostessa ympäri ahdasta olohuonetta inhon ja kauhun sekaisissa tunnelmissa, hänen ympärillään hyöri myös musta pomerarian Button. Koira yrittää urheasti puolustaa omistajaansa, vaikka ei selvästi ihan tiedä, mitä Rosie tarkalleen pelästyi.

– Hämähäkki oli varmaan ollut neuleessani, koska en ollut nähnyt sitä missään aiemmin. En ollut ehtinyt istua niin pitkään, että se olisi ehtinyt kiivetä minuun, Rosie pohtii.

Valvontakamera tallensi paniikin

Valvontakamera, joka on asennettu olohuoneen nurkkaan osoittamaan ulko-ovea, on asennettu pitämään silmällä Buttonia päivisin omistajan ollessa töissä. Rosie omistaa kampaamon ja joutuu välillä tekemään pitkää päivää. Tällä kertaa kamera kuitenkin tallensi Rosien hämähäkkipaniikin.

– Minulla on valvontakamera kotonani pienikokoisen koirani takia. Onnekseni sain napattua tämän pätkän sieltä, hän kertoo.

Jälkikäteen Rosie ei löytänyt hämähäkkiä mistään. Hän pelkääkin, että Button on hotkinut sen parempiin suihin. Ikävä puoli hässäkässä oli se, että kaatunut ruoka sotki ja pilasi olohuoneen maton.

– Minun oli pakko heittää matto lopulta roskiin, Rosie harmittelee.

Toisen kauhu voi olla toisen huvia ja Rosien dramaattinen reaktio hämähäkkiin on naurattanut Isossa-Britanniassa tuhansia ihmisiä.

– Päätin lähettää sen ystävilleni ja kaikki nauroivat kyyneleet silmissä, koska se oli niin hauska, Rosie kertoo.

Voit katsoa tilanteen yllä olevalta videolta.

Lähteet: Kennedy News/Reuters, The Sun ja Mirror

Lue myös:

    Uusimmat