Rosanna Kulju otti yhteyttä pankkiin heti tv-kuvausten jälkeen – haluaa ostaa uuden kodin

Rosanna Kulju avautuu uupumuksestaan – näistä oireista hän huomasi, että kaikki ei ole hyvin 7:43
Rosanna Kulju kertoi uupumuksestaan vuosi sitten – näistä oireista hän huomasi, että kaikki ei ole hyvin

Rosanna Kulju haluaa muuttaa pois keskustasta.

Somevaikuttajana työskentelevä Rosanna Kulju oli tänä keväänä Selviytyjät Suomi -sarjan kuvauksissa Malesiassa. Kulju kuvailee Selviytyjät-kuvauksia kerran elämässä -kokemukseksi, ja hän sai siellä uusia ystäviä. 

Ennen kuvauksia Kuljun elämässä tapahtui iso käänne, sillä hän erosi miesystävästään.

– Ero oli yhteinen päätös ja lähdin aika takki auki viidakkoon. Ei se vaikuttanut siellä, kun oli kova focus kisaan. Kun otin ensimmäisen askeleen rannalla, siinä unohtui ihan kaikki, Kulju kertoi Bottega Golden Dinner -tapahtumassa.

Kulju on asunut jo vuosia Helsingin keskustassa, mutta hän on haaveillut jo pidemmän aikaa muutosta rauhallisemmalle alueelle. Heti kuvausten jälkeen Kulju laittoi tuumasta toimeen.

– Olen pidemmän aikaa jo pohtinut, että haluaisin muuttaa ja jättää vanhan asuntoni vuokralle. Hankin heti kuvausten jälkeen lainalupauksen ja kävin katsomassa uutta asuntoa. Jätin kättelyssä tarjouksen Lauttasaaressa sijaitsevasta asunnosta.

Kulju ei päässyt myyjän kanssa yhteisymmärrykseen, joten uuden asunnon metsästys jatkuu.

– Hakuvahti on koko ajan päällä. Haluan asunnon luonnon läheltä ja rauhallisemmalta alueelta, asunnossa pitää olla ehdottomasti parveke. Lauttasaari kiinnostaa ja toki myös Taka-Töölökin.

Lue myös:

    Uusimmat