Rosanna Kulju muistelee paluutaan Tinderiin – yksi ehdotus sai heti kättelyssä lähes sanattomaksi: "Ei ole mun juttu"

Tällaista on nykymissin arki: Suorassa lähetyksessä Miss Helsinki 2020 Inna Tähtinen ja kilpailun järjestäjä Rosanna Kulju 8:32
Miss Helsinki 2020 Inna Tähtinen ja kilpailun järjestäjä Rosanna Kulju kertovat: Tällaista on nykymissin arki

Rosanna Kulju kertoo Instagramissa siitä, kuinka törmäsi tauon jälkeen Tinderiin palattuaan heti hyvin suorasukaisiin ehdotuksiin.

Miss Helsinki -kilpailua luotsaava Rosanna Kulju julkaisi keskiviikkona Instagram-tilillään muistoja vuoden takaa. Kulju jakoi seuraajilleen videoita, joilla hän kertoi pari päivää kestäneestä paluustaan deittisovellus Tinderiin.

– Liityin takaisin Tinderiin pariksi päiväksi muiden painostuksesta. Ja siis… en oikeasti tiedä, mitä sanoa. Olen niin hämmentynyt tuosta toiminnasta, hän kuvailee tuntojaan ensimmäisellä Instagramin Stories-osiossa julkaisemallaan videolla.

– Ensinnäkin tykkään jostain tai swaippaan noin neljälle sadasta, Kulju jatkaa ja kertoo kauhistuneensa siitä huolimatta viesteistä, joita niiltä harvoilta miehiltä ehti saamaan. 

– Siis ihan tosi. En tiedä, onko ne trolleja vai oikeita ihmisiä. Ja jos ne on oikeita ihmisiä, olen mieluummin yksin ikuisesti kuin jonkun tuollaisen kanssa, hän puuskahtaa videon lopuksi.

Kulju antoi vanhojen tarinoidensa yhteyteen kirjoittamissaan teksteissä ymmärtää, että Tinder-kokeilu naurattaa häntä edelleen. Lisäksi hän antoi samalla ymmärtää olevansa yhä samaa mieltä etenkin viimeisestä lauseesta.

Hän julkaisi myös yhden esimerkin vuodentakaisen kokeilun aikana tapahtuneesta viestinvaihdosta. Kuvakaappaus paljastaa, että Kuljulle ehdotettiin kimppakivaa hyvin nopeasti.

– Oletko sä ollut ikinä parisuhteessa, missä sulla olisi joskus ollut toisia miehiä? mies tiedusteli, kun tätä ennen oli Kuljun mukaan vaihdettu vain pari viestiä.

– En kyllä, ja ei ole mun juttu, Kulju vastasi napakasti.

– Harmi, kimppailu olisi ollut kivaa, mies vastasi.

– Musta tuntuu, että lopetetaan tää jubailu tähän, Kulju puolestaan totesi siihen.

– Harmi! Olisi ollut kiva jatkaa juttua, mies vielä vastasi.

Stories-videot ovat Instagramissa nähtävillä vain 24 tunnin ajan.

Rosanna Kulju tuli alun perin tunnetuksi, kun hänet kruunattiin vuonna 2015 Miss Helsingiksi. Nykyisin hän pyörittää Miss Helsinki -kilpailua ja tekee töitä sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi Instagramissa hänellä on yli 72 000 seuraajaa. Lisäksi Kulju vetää GRL GANG -nimistä podcastia.

Kulju erosi poikaystävästään vuonna 2018 ja kertoi MTV Uutisille keväällä 2019, ettei etsi aktiivisesti uutta kumppania.

– Olen luovuttanut mieshomman jo. Tyydyn koiraan ja treenaamiseen. Ei jotenkin nyt nappaa. Ei löydy ketään sopivaa, hän totesi tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat