Rosanna Kulju julkaisi liudan upeita lomakuvia – taustalla vakavampi viesti: "Jatkuva arvostelu ja joka asian kyttääminen on nyt johtanut mun kohdalla tähän"

8:32
Miss Helsinki 2020 Inna Tähtinen ja kilpailun järjestäjä Rosanna Kulju kertovat: Tällaista on nykymissin arki

 Rosanna Kulju kertoo Instagram-tilillä julkaisemassa kirjoituksessaan avoimesti uupumuksestaan.

Miss Helsinki -kilpailun vetäjä ja somevaikuttaja Rosanna Kulju julkaisi maanantaina Instagram-tilillään kauniita otoksia lomaltaan, joka suuntautui pohjoiseen.

– Kiitos pohjoisen miniloma. Oon yrittänyt levätä, olla paljon luonnossa ja tehdä vain niitä juttuja jotka on kivoja.

Kauniiden kuvien ja lomatunnelman takana piili kuitenkin vakavampi viesti. Kulju tunnustaa kirjoituksessaan olevansa tällä hetkellä todella väsynyt ja uupunut.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

– Mulla on aika pitkä jakso unettomuutta takana ja se on vaikuttanut totta kai kaikkeen. Oon tällä hetkellä tosi väsynyt ja uupunut, tuun ottamaan vielä enemmän aikaa itselleni nyt syksyllä, hän kirjoittaa.

Hänellä on myös käsitys syistä uupumuksen taustalla. 

– Väsymys, itselleni asetetut korkeat tavoitteet ja isot paineet, ihmisten jatkuva arvostelu ja joka asian kyttääminen on nyt johtanut mun kohdalla tähän väsymykseen.

Lähiaikoina Kulju suunnitteleekin ottavansa enemmän aikaa päiväunille ja kirjoille ja vähentävänsä aikaa juhlilta ja somelta. 

– Onneksi mun ympärillä on ihania ihmisiä ja kivoja juttuja tulossa. Jatkossa rajaan myös enemmän mitä asioita näytän täällä somessa, jotkut asiat on vaan liian tärkeitä ollakseen jatkuvan suurennuslasin alla. 

Rosanna Kulju kruunattiin vuonna 2015 Miss Helsingiksi. Nykyisin hän pyörittää Miss Helsinki -kilpailua ja tekee töitä sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi Instagramissa hänellä on yli 72 000 seuraajaa. Lisäksi Kulju vetää GRL GANG -nimistä podcastia.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja