Rosanna Kuljulta kyseltiin hänen painostaan – vastasi rehellisesti uteluihin: "70 kg pukee mua mainiosti"

8:32
Tällaista on nykymissin arki: Rosanna Kulju ja Inna Tähtinen kertoo!

Rosanna Kulju puhuu avoimesti aiheista, joista ei välttämättä uskalleta puhua ääneen. 

Somevaikuttajana ja Miss Helsinki -kisan luotsaajana tunnettu Rosanna Kulju tunnetaan suorapuheisuudestaan ja siitä, kuinka hän ottaa kantaa tärkeisiin asioihin sekä someilmiöihin. 

Kulju kirjoittaa kuvan yhteydessä, että hän saa paljon uteluita painostaan.

–  Multa kysytään jostain kumman syystä todella usein sitä, kuinka paljon painan ja vastaus on 70 kg ish. En omista itse vaakaa vaan viimeksi lääkärissä tsekattu paino, Kulju kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Kulju kirjoittaa, että kyseisellä luvulla ei ole kuitenkaan mitään merkitystä.

– Kunhan itse voit hyvin ja viihdyt sun kropassa. 70 kg pukee mua mainiosti mun omasta mielestä, olen terve ja mun keho on vahva, hän kirjoittaa.

Moni Kuljun seuraajista on yhtynyt hänen sanoihin. 

– Vaa`at on niin so last season. Upea olet! Seuraaja kirjoittaa. 

– Ihanaa, että somevaikuttajana avaat tätä asiaa ja olet sinut itsesi kanssa sekä näytät oikeaa elämää, kommenteissa kiitellään. 

– Olet upea ja fiksu nuori nainen, jolla on elämän arvot kohdillaan. 

Tavallista ruokaa ja treeniä

Kulju kertoi viime syksynä kertoi treeni- ja ruokatottumuksistaan Instagramissa. Asia oli kiinnostanut paljolti hänen seuraajiaan tuolloin. Treenikertoja vuonna 2015 Miss Helsingiksi kruunatulla Kuljulla tulee noin kolmesta viiteen, nyrkkeilyä, kuntonyrkkeilyä sekä kuntosalitreeniä.

Kulju kertoi, että varsinaista ruokavaliota hänellä ei ole ollut pariin vuoteen, vaan hän kertoo pyrkivänsä syömään tavallista ruokaa sen verran, että hänen mahansa on täynnä.

– Pyrin valitsemaan fiksuja välipaloja ja ennen kaikkea syömään säännöllisesti. Herkuttelen silloin kun tekee mieli, välillä kerran viikossa ja välillä viis kertaa viikossa. Viime aikoina mulla on unettomuuden takia ollut ruokahalukin hukassa ja siksi mun ystävä auttaa mua nyt vähän takaisin siihen normaaliin ruokarytmiin, hän kirjoitti.

Kulju totesi viime keväänä, ettei liiku ulkonäön vaan hyvänolon vuoksi

Ikävä someilmiö

Kulju otti kantaa ikävään someilmiöön viime marraskuussa. Eräs seuraaja oli laittanut hänen uimapukukuvaansa kommentin: "Ihanaa, kun joku uskaltaa näyttäytyä uikkareissa, vaikka ei langanlaiha olekaan. Pieni pyöreys on kauniimpaa minusta", viestissä luki.

Kulju pyysikin seuraajia pohtimaan viestin sävyä. 

– Kommentin oli mahdollisesti tarkoitus olla kehu, mutta miksi se piti kirjoittaa tuolla tavalla? Miksi ei vaan voinut kirjoittaa sitä kehua? Miksi piti kirjoittaa tuo ”vaikka ei langanlaiha olekaan”? Toi on sama kuin kommentti ”vitsi oot kyllä kaunis, vaikka ootkin ton kokoinen”. 

Hän ihmetteli myös sitä, kuinka erityisesti naiset joutuvat kokemaan sosiaalisessa mediassa tuon tuosta kehoon liittyvää arviointia. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja