Rosanna Kulju sai sosiaalisessa mediassa kommentin, jossa udeltiin raskaudesta ja "pömppömahasta" – näyttää nyt todellisuuden Instagram-kuvien takaa

8:32
Miss Helsinki Inna Tähtinen ja kilpailun järjestäjä Rosanna Kulju vierailivat MTV Uutiset Livessä.

Rosanna Kulju kertoo, että ei ottanut itseensä ulkonäköön liittyvästä kommentoinnista, vaan siitä, kuinka joku kommentoi negatiiviseen sävyyn henkilökohtaisuuksia. 

Miss Helsinki -kisan luotsaaja ja sosiaalisen median vaikuttajana tunnettu  Rosanna Kulju julkaisi Instagramissa itsestään kuvan, jossa poseeraa kameralle hymyilevänä. Ei aikaakaan, kun kuva sai soraäänet valloilleen. 

Erään seuraajan mielestä Kuljun maha "pömpötti" ja hän uteli, että onko Kulju raskaana. Seuraajan epäasiallinen kommentti sai hetkessä aikaan keskustelua ja moni antoi tukensa Kuljulle. 

MTV Uutiset tavoitti Kuljun kommentoimaan asiaa. Hän toteaakin, että on surullista, kun ihmiset kuvittelevat, että voivat sanoa toiselle mitä ikinä tahtovat. 

– En ottanut itseeni niinkään siitä, että minulla olisi pömppömaha, sillä se on ihan tavallinen maha. Kuvassa on ihan normaali nainen, eikä siinä ole mitään sen ihmeellisempää.

– Minua loukkaa eniten se, kun kysytään tuntemattomalta ihmiseltä liittyen lapsiin ja raskauteen. Sellaista ei vaan kysytä. Se ei vaan kuulu hyviin tapoihin. Tuollaisen kommentin tarkoituksena on ainoastaan loukata sitä ihmistä. 

Samassa Kulju toteaa, että tällaiset kommentit ei enää tunnu oikein missään.

– Se on sinänsä aika surullista. Ei tuollaiset enää hetkauta, kun on elämänsä aikana saanut kuulla aika paljon tuollaisia kommenetteja. Nahka on kasvanut niin paksuksi, ettei mikään tunnu enää miltään. 

Kulju julkaisi Instagramissa aiheeseen liittyen myös kuvaparin, joka kantaa nimeä "Instagram vs. reality".

Hän kertoo, että kuvaparin välissä on ainostaan aikaa kaksi sekuntia.

– Asento, kuvakulma, värien käsittely (en koskaan editoi muuta, kun värejä kuviini feedissä), aika kuukaudesta ja päivästä vaikuttaa tosi paljon siihen millainen kuvasta tulee. Toisessa kuvassa hengitän normaalisti ja toisessa poseeraan. Molemmat kuvat on mielestäni upeita, toinen on vaan oikeaa todellisuutta ja toinen Instagramia.

– Pömppikset kuuluuvat elämään samalla tavalla kun raskausarvet, kilot, jenkkikset, yms. Sä olet täydellinen ja arvokas just sellaisena kun olet.. 

Kulju korostaa kirjoituksessaan, ettei häntä loukannut kommentissa ulkonäköön viittaava asia, vaan se, kun kysytään jotain hyvin henkilökohtaista. 

– Se kun ei kuulu kenellekään muulle, se on jokaisen oma asia ja olisi syytä miettiä miten arka tämä asia oikeasti voi jollekin olla. Itselläni asia ei ole juuri nyt ajankohtainen, vaikka kovasti joskus äidiksi haluankin. Mietitään ennenkun kysytään, jooko, hän kirjoittaa. 

(Voit selata kuvia sen oikealta.)


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja