Rosanna Kulju julkaisi rehellisen kuvaparin ja tärkeän viestin – seuraajat hullaantuivat: "Mitä sitten, jos on vähän enemmän kiloja?"

Tällaista on nykymissin arki: Suorassa lähetyksessä Miss Helsinki 2020 Inna Tähtinen ja kilpailun järjestäjä Rosanna Kulju 8:32
Rosanna Kulju toimii miss Helsinki -kokelaiden missiemona.

Rosanna Kuljun kehopositiivinen viesti herättää ihastusta sosiaalisessa mediassa.

Somevaikuttaja ja Miss Helsinki -kilpailun järjestäjänä toimiva Rosanna Kulju julkaisi torstaina 23. huhtikuuta Instagram-tilillään kuvaparin ja painavan viestin, joka on kerännyt runsaasti kehuja ja kiitosta Kuljun seuraajilta. 

Kuvaparissa Kulju poseeraa alusvaatteisillaan luonnollisena. Päivityksessään hän kertoo siitä, kuinka karanteenin aikana muutama kilo on tullut lisää, ja kuinka se on täysin hyväksyttävää. Kulju aloittaa päivityksensä kertomalla saaneensa viestin alkuviikosta eräältä seuraajaltaan, joka oli todennut naiselle, ettei tämä ole ilmeisesti treenannut kovinkaan paljoa viime aikoina. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Uskon, että viestin oli tarkoitus olla hauska ja en siitä oikeastaan ottanut itseeni. En ole himojumpannut tässä poikkeusajassa ja suklaata ja viiniä on mennyt paljon enemmän mitä normaalissa arjessa. Johtuen osittain stressistä ja osittain varmaan siitä, että olen halunnut laittaa aivot narikkaan kunnolla ja keskittyä niihin hyviin asioihin mitä on, Kulju pohtii. 

Kulju kertoo normaalin arkensa olevan urheiluntäyteinen ja liikkuvansa sen mukana tulevan hyvän olon ja energian takia, eikä ulkonäköön liittyvien asioiden takia. Kulju kertoo myös maininneensa aiemmin sometilillään saaneensa poikkeustilan aikana muutaman kilon lisää painoa ja sen olevan erittäin suotava asia. Kuljun mukaan iän mukana hän on saanut paljon itsevarmuutta sekä ymmärrystä sille, kuinka tärkeää on olla itselleen armollinen. 

– Elämässä paino välillä nousee ja sitten taas laskee. Tämä on vaan elämää ja elämäkin on vuoristorataa välillä. Mä en ole ikinä tuntenut oloani näin naiselliseksi ja itsevarmaksi mitä viimeisen vuoden aikana, vaikka paino onkin noussut vuodessa melkein 10 kiloa. 

– Kaikki kauneus tulee sisältä eikä yhdelläkään ulkoisella asialla ole merkitystä. Mitä sitten, jos on vähän enemmän kiloja? Ei sillä ole mitään väliä. Ei se muuta mua ihmisenä mitenkään.

Kuljun seuraajat ovat ylistäneet rehellistä ja avointa viestiä valtoimenaan. 

– Oi upeaa, juuri tällaista sisältöä enemmän. 

– Olet niin rohkea! Juuri tällaista rehellisyyttä ihailen suuresti. Kaunis olet, just noin. 

– Eiköhän meillä kaikilla tässä karanteenissa tule muutamia hassuja kiloja kun tulee oltua enemmän kotosalla ja syötyä herkkuja. Itse myös olen alkanut käymään enemmän lenkillä ja syömään paremmin. Mukavaa nähdä, että uskalsit tälläisestä asiasta puhua ja julkaista.

Lue myös:

    Uusimmat