Rosa Meriläiseltä yllätyspaljastus Anna-lehdessä: "Menimme mieheni kanssa naimisiin"

Meriläinen ilmoitti eronneensa pitkäaikaisesta avopuolisostaan ja lapsensa isästä Simo Frangénista vuoden alussa.

Rosa Meriläinen, 41, kertoo Anna-lehden kolumnissa avioituneensa tällä viikolla.

– Menimme mieheni Tuomas Murajan kanssa naimisiin tiistaiaamuna 24. lokakuuta Helsingin maistraatissa virallisten todistajien läsnäollessa. Mies tuossa vierelläni sanoo, että muista kirjoittaa, että vihdoin hänestä on tullut herra Rosa Meriläinen, Meriläinen kirjoittaa.

Kirjailijana ja poliitikkona tunnettu Meriläinen toteaa tekstissä avioliiton tuntuvan ihanalta. Hän toteaa olevansa paatunut romantikko, jolle elämässä on tärkeää suuret eleet, glitter, leikkokukat ja paatoksella lausutut hellät sanat.

– Happamasti vielä muutama vuosi sitten väitin, etten kerta kaikkiaan ymmärrä, miksi aikuiset ihmiset menevät naimisiin. Hääjuhlat patriarkaalisine perinnäismenoineen kun on luotu siihen ikävaiheeseen, jossa Nuoruustango vielä kuulostaa luontevalta.

– Mutta myönnetään: onhan sekin ihanaa, että joku todella haluaa mennä kanssani naimisiin. Että juuri minä tällaisena itsehillittömänä, itsekeskeisenä ja epäsisäsiistinä ihmisenä olen ansainnut jälleen kerran sellaisen onnen, että minua ehdoitta rakastetaan. Ei se ole mikään itsestäänselvyys, Meriläinen hehkuttaa.

Rosa Meriläinen ja Simo Frangén erosivat tammikuussa yli 13 vuoden suhteen jälkeen.

Meriläinen vahvisti Anna-lehden kolumnissaan alkuvuodesta, että hän ja Tuomas Muraja ovat perustamassa uusperhettä.  Meriläisellä on yksi alakouluikäinen lapsi entisen puolisonsa Frangénin kanssa ja Murajalla on myös lapsia aiemmasta suhteesta.

Meriläinen ja Frangén kihlautuivat vuonna 2004. He kertoivat erostaan tammikuun alussa Facebookissa.

– Rosa Meriläinen ja Simo Frangén ovat eronneet. Molemmat osapuolet toivovat toisilleen erinomaista jatkoa tulevan elämän varrelle. Koska erolle pitää aina olla jokin syy, niin sanotaan nyt vaikka näin: avoliittomme kaatui musiikillisiin erimielisyyksiin. Emme aio kommentoida eroamme julkisuudessa tämän jälkeen millään tavalla, entinen avopari kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja