Roope Salminen täyttää vuosia – sai parhaan lahjan jo yöllä

Roope Salminen täyttää tänään 26 vuotta. Syntymäpäiväjuhlia mies ei kuitenkaan tiukan aikataulun takia ehdi viettää.

Muusikko ja näyttelijä Roope Salminen viettää tänään 26-vuotissyntymäpäiviään. Juhlapäivä kuluu tiukassa työtahdissa.

– Tänään on kaksi keikkaa, ja huomenna duunit alkavat jo kello 8. Syntymäpäivä menee siis samoissa tunnelmissa kuin koko vuosi tähän asti – duunia, duunia, mies kertoo MTV.fille.

Ikäkriisiä Roope ei tunnusta potevansa, eikä vuotta vanhempana herääminen tuntunut aamulla eroavan muista aamuista. Fanikuntaa miehen saavuttama 26 vuoden ikä jaksaa hämmästyttää.

– Olen niin babyface, että monet ovat ihmetelleet, olenko todella 26. He olivat ehkä kuvitelleet minun olevan 21 tai 22, Salminen miettii.

Roope Salminen sai vilautella papereita erityisen tiuhaan, kun mies ajoi viiksensä pois alkusyksystä.

Fanit eivät ole ainoita, joista mies vaikuttaa ikäistään nuoremmalta. Mies saa usein kaivaa henkilöllisyystodistustaan esiin kassajonossa.

– Paperit kysytään tosi usein, mutta olen tosi huono kantamaan niitä mukanani. Välillä on saunakalja jäänyt kassalle sen takia. Mutta paperit pitääkin kysyä, kaikille täytyy olla samat säännöt. Minusta on tärkeää, etteivät alaikäiset saa ostettua alkoholia, joten yhteisen hyvän vuoksi kestän kyllä sen, jos joskus jään ilman saunakaljaani, mies naurahtaa.

Kuluneen vuoden aikana läpimurtoaan tehnyt Salminen kertoo kehottaneensa perhettään välttämään lahjojen ostamista. Yhden mieluisan yllätyksen mies kuitenkin sai jo viime yönä.

– Arvostan lahjoja, joissa on jotain henkilökohtaista ja joiden eteen on nähty vaivaa. Tämä oli juuri sellainen lahja. Ystäväni oli teettänyt t-paitaa ja mukia, Salminen paljastaa salamyhkäisenä.

Roope Salminen nähdään ensi keväänä MTV3-kanavalla starttaavassa Enbuske, Veitola & Salminen -talk show'ssa

Lue myös:

    Uusimmat