Roope Salminen avoimena, miten on selvinnyt raskaina aikoina – suosikkijuontaja on pitänyt huolta jaksamisestaan terapeutin avulla

8:35
Roope Salminen vieraili Joonas Nordman Show´ssa.

Roope Salminen uskoo, että rankka vuosi on jo voiton puolella. 

Viihteen monitoimimies Roope Salminen kertoi maaliskuussa Instagramissa, että hänen työnsä loppuivat kuin seinään maaliskuussa koronaviruspandemian vuoksi. Salmisen kalenteri ammotti tyhjyyttään syksyyn saakka.

Salminen muistuttaakin nyt Instagram-päivityksessään, että vaikka omat ongelmat saattavat tuntua vähäpätöisiltä ajassa, jossa koko maailma on kriisissä. Sitä ne eivät kuitenkaan ole. 

– Monen meistä lähipiirissä on karmivia taloudellisia vaikeuksia, syvää epävarmuutta ja ahdistusta ja eksistentiaalista huolta siitä että vaikka me ollaan jo aikuisia ja karismaattisimmat meistä pyörii puvut päällä tekemässä päätöksiä niin kukaan ei oikeastaan täsmälleen tiedä mitä pitäis tehdä. näiden maailmanlaajuisten massiivisten asioiden varjossa omat ongelmat saattaa tuntua vähäpätöisiltä ja turhilta ja halusin sanoa, että ne ei oo.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen. 

Salminen toteaa, että näinä aikoina on tärkeää työstää ja purkaa omia negatiivisia ajatuksiaan. Salminen kertoo, että on julkaisemassaan kuvassa hyvin onnellinen ja hän uskoo siihen, että kaikille rankka vuosi on jo voiton puolella. 

–  Oon itse koittanut pitää jaksamisesta huolta pelaamalla pöytäroolipelejä ystävien kaa, kirjottamalla musaa, liikkumalla, puhumalla terapeutille ja olemalla jatkuvasti etänä yhteydessä läheisiin. tottakai mä toivon, että tämmöstä aikaa ei ois kukaan joutunut kokemaan - koitan kuitenkin viedä mukana tästä jotain hyvääkin, kun se joskus päättyy. vaikka pysähtyminen on ollu pelottavaa, aika moni meistä on kuitenkin salaa myös tarvinnu sitä, Salminen lopettaa kirjoituksensa. Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja