Roope Salminen luuli poseeraavansa miehekkäästi – lopulta totuus lävähti vasten kasvoja: "Mikään ei oo muuttunut kymmeneen vuoteen"

Kakista se ulos -kisassa Roope Salminen 8:35

Roope Salminen pohtii sosiaalisessa mediassa sitä, miten mikään ei ole muuttunut hänen kohdallaan kymmenessä vuodessa. 

Viihteen monitoimimies Roope Salminen jakoi yli 100 tuhannelle seuraajalleen Instagramissa itsestään kuvan, jossa poseeraa ammattimaisin ottein kameralle. 

Salminen kertoo kuvansa yhteydessä, että luuli poseeraustaan kuvausvaiheessa erilaiseksi, miltä se lopulta hänen mielestään näytti. 

–  SIIS OIKEESTI. Luulin poseeraavani ihan miehekkäästi ja sain just nää kuvat ja MIKÄÄN ei oo muuttunut KYMMENEEN VUOTEEN. eka kuva on otettu tänään, toinen sillon ku näyttelin Narskua vuonna 2010. Kiitos ihanista muistoista koko Kotikadun väki, Salminen kirjoittaa. 

Toisessa kuvassa Salminen poseeraa 20-vuotiaana, kun hän näytteli Narskua ikonisessa Kotikatu-sarjassa. Hänet nähtiin sarjassa vuosina 2009-2012.

(Voit selata kuvia sen oikealta.)

Vain muutamassa tunnissa kommenttikenttä on täyttynyt viesteistä. 

– On sulle parta kuitenkin kasvanut tässä 10 vuodessa, seuraaja viestittää.

– Söpö sillon, söpö nyt. Aika kohdellut aika hyvin, sosiaalisessa mediassa ylistetään.

– Ihme vampyyri kun et vanhene. Mitä naamarasvaa käytät? Seuraaja kysyy.

– Narsku, Christoffer Strandbergkommentoi sydänhymiöin. 

Salmisella on takanaan jännittävä kevät, sillä hän sai esikoislapsen puolisonsa Helmi-Leena Nummelan kanssa. 

Näyttelijä-juontaja kertoi aiemmin Instagramissa haluaavansa antaa lapselleen parhaat mahdolliset lähtökohdat elämään.

–  Tämä on viimeinen päivitys, jonka tästä aiheesta teen – ei siksi, ettenkö pakahtuisi ylpeydestä ja onnesta, vaan siksi, että tämä nuori henkilö saa tehdä omat valintansa yksityisyytensä suhteen sitten kun on siihen kykenevä, Salminen kirjoitti Instagramissa.

Salminen nähdään Renny Harlinin ohjaamassa Luokkakokous 3 -elokuvassa. Lisäksi hänet tullaan näkemään perinteisessä roolissaan Putouksen juontajana, kun sarjan All Stars -kausi starttaa syksyllä Maikkarilla. 


Lue myös:

    Uusimmat