Niko Saarisen koronadiagnoosi poiki järkyttävän määrän törkyviestejä – avautuu nyt pelottavista oireistaan: "Takana elämän mustavalkoisin viikko"

Tv-tähti Niko Saarinen kertoo parisuhdehaaveistaan – katso, miten Niko Saariselta onnistuu juhannustaian tekeminen! 9:00
Niko Saarinen kertoi parisuhdetoiveistaan MTV:lle viime kesänä.

Niko Saarinen avautui koronaoireistaan ja saamastaan vihakommenteista.

Somevaikuttaja Niko Saarinen kertoi hiljattain sairastuneensa koronaan. Tuoreessa julkaisussa hän kertoo yksityiskohtaisemmin saamistaan oireista.

–Takana elämän mustavalkoisin viikko. En tiedä millo olisin viimeksi odottanut maanantaita yhtä paljon, Saarinen kirjoittaa.

Mikäli upotus ei toimi, näet julkaisun myös täältä

Saarinen kertoo menettäneensä haju- ja makuaistinsa täysin. Korona sattui sikäli ikävään aikaan, sillä Saarisen oli määrä aloittaa Nrj:n radiojuontajana Rosanna Kuljun kanssa. 

– Seitsemään vuorokauteen en oo tiennyt juonko aamuteetä, kahvia vai lämmintä kraanavettä. Muutama päivä ja pääsen hyppään myös Nrj:n iltoihin messiin.

Ruoka on Saarisen mukaan kuitenkin maistunut, vaikka mitään ei ole voinut maistaa.

– Vaikka mä en mitää maista niin masua on tullut, sekin on ok. Onneks mulla on maailman vilkkain mielikuvitus ja mäkkärin maun melkeen saa suuhun, kun haukkaa big mäkkii.

Saarinen kertoo myös saaneensa paljon rumia viestejä liittyen sairastumiseensa. Kommentoijille hän toivoo kuitenkin kaikkea hyvää. 

– Parempaa tätä viikkoa mulle, sulle ja kaikille. Sain viime viikkona aivan järjettömän kasan törkeitä viestejä liittyen mun koronaan. Ajatukset on teissä kaikissa ja toivon vilpittömästi, että edes niiden pahimpien viestien kirjoittajat ei joudu olemaan tuolla suihkun lattialla kaksin kerroin peläten, missä vaiheessa pitää pyytää apua, kun oma kunto ei vaan enää kanna-

– Jatkan positiivisella (sanan varsinaisessa merkityksessä) viikkoa ja lataan kaiken energian tulevaan. Siisti syksy tulossa, hän päättää.



Lue myös:

    Uusimmat