Roope Hintz hurjasteli hattutempun – Miro Heiskanen säesti huipputehoilla

Roope Hintz takoi hattutempun Minnesota Wildin verkkoon.

Roope Hintz ja Miro Heiskanen loistivat tähtinä, kun heidän edustama Dallas Stars voitti Minnesota Wildin 7–3 ja rynnisti ottelusarjassa tasoihin.

Avauskohtaamisen hävinnyt Dallas sai vahvan alun otteluun. Ykköstähti Roope Hintz karkasi Joel Kivirannan esityöstä alivoimalla maalintekoon, kun ottelu oli vanhentunut hieman yli neljä minuuttia.

Hintz jatkoi loistoaan toisessa erässä. Suomalaistaituri purjehti ylivoimalla näyttävästi Minnesotan alueelle ja tarjoili syötön viereen Jamie Bennille, joka täräytti kiekon rysään.

Toisen erän lopulla Hintz pääsi jälleen läpiajoon, eikä erehtynyt tälläkään kertaa. Kiekko päätyi varmasti Minnesota-vahti Marc-Andre Fleuryn selän taakse.

Hintz kruunasi iltansa päätöserässä, kun hän täydensi hattutemppunsa ohjaamalla Jason Robertsonin upean syötön puolityhjänä ammottavaan maaliin.

Miro Heiskanen antoi ottelussa 3+1-tehot iskeneelle Hintzille vahvaa tulitukea neljän syöttöpisteensä turvin.

Dallas tasoitti otteluvoitot 1-1:een. Sarjan seuraavat kaksi ottelua pelataan Minnesotan kotijäällä.