Mainos

Rolling Stones kesällä Suomeen

Rolling Stones yhtye saapuu jälleen ensi kesänä Suomeen konsertoimaan. Yhtye konsertoi Helsingissä heinäkuussa 2003 osana Euroopan-kiertuettaan. Suomen-konsertin tarkkaa päivämäärää ei ole vielä julkistettu.

Aiemmin Rollarit ovat käyneet Helsingissä mm. elokuussa 1998 Bridges To Babylon -kiertueella ja kesällä 1995 Voodoo Lounge -kiertueellaan.

Kesän 2003 Licks-kiertue alkaa 4. kesäkuuta Münchenistä ja jatkaa matkaansa Berliiniin, Hampuriin, Kölniin, Hockenheimiin, Hannoveriin ja Leipzigiin.

Kaikkiaan Rollarit kiertävät 14 maassa ja pitävät Euroopassa yhteensä 24 konserttia. Muita konserttipaikkoja ovat Pariisi, Lontoo, Kööpenhamina, Pariisi, Madrid, Barcelona, Milano, Rotterdam, Utrecht, Tukholma, Praga, belgrad, Zagreb, Amsterdam ja Marseille. Lisäksi pidetään yksi konsertti Sveitsissä, mutta paikkakuntaa ei ole vielä vahvistettu.

Kuten äskettäisellä Amerikan-kiertueellaankin, Rollarit esittävät Euroopassa kolme erilaista showta. Kolmentyyppisiin esiintymispaikkoihin, stadioneihin, areenoihin ja teattereihin rakennetaan kolme toisistaan poikkeavaa keikkaa. Lavasteet ovat erilaiset kussakin kolmessa paikassa ja myös esitettävät biisit poikkeavat toisistaan paikan mukaan. Joissakin kaupungeissa nähdään kaikki kolme produktiota. Yksi näistä on Tukholma, jossa bändi soittaa heinäkuussa kolmesti.

Rolling Stones perustelee kolmen shown konseptia sillä, että heidän hittejään ja fanien suosikkibiisejään ei yhdessä konsertissa ehdi soittamaan. Bändi on treenannut kiertuetta varten yli 130 laulua, joista kolmella keikalla soitetaan yli 50. Soitettavat biisit vaihtuvat paikan ja kunkin illan tunnelman mukaan.

Ennen Euroopan kiertuettaan Rolling Stones soittaa Australiassa ja Japanissa keväällä 2003.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.