Robin-poika monesti Kimi Räikkösen mukana F1-tehtaalla – ”Kiva päästä potkimaan renkaita”

Alfa Romeon F1-tehtaan läheisyys vaikuttaa paljon Kimi Räikkösen yhteiseen ajanviettoon perheensä kanssa. Lyhyille piipahduksille voi ottaa perheen myös mukaan.

Räikkösen koti sijaitsee vain vajaan kolmen vartin ajomatkan päässä entisen Sauberin tehtaista Sveitsin Hinwilissä. Suomalaiskuskin Robin-poika on ollut erityisen kiinnostunut autoista, mutta Räikkösen mukaan muutkin perheenjäsenet ovat vierailleet työpaikalla.

– On hän ollut siellä. Koko perhe on ollut. Silloin kun on lyhkäisiä hommia siellä, niin se on ihan kivaa, että pääsee katselemaan ja potkimaan renkaita, Räikkönen sanoo MTV Urheilulle.

Jo viime kesänä Räikkönen kertoi Robinin olleen jopa ”pelottavan kiinnostunut” autoista, mutta ennen kaikkea motocrossista.

Isän kahden vuoden jatkosopimus F1:ssä tarkoittaa melko varmasti pojallekin joitain muistikuvia tämän ajouralta, mutta Kimin mukaan tilanne ei varmaan paljoakaan muuttuisi, jos hän olisi päättänyt lopettaa jo tähän kauteen.

– No en mä ole kysynyt. Eiköhän se tykkää, Räikkönen toteaa Robinin mielenkiinnosta hänen ajamistaan kohtaan.

– Totta kai hän tykkää autoista, moottoripyöristä ja muista paljon, muttei varmaan mikään muuttuisi, jos ajan tai en. En usko, että hän hirveästi sitä ihmettelisi.

Lue myös:

    Uusimmat