Kimi Räikkönen Robin-pojastaan: "Pelottavaa, kuinka paljon hän on kiinnostunut autoista"

Formula ykkösten Ferrarilla ajava Kimi Räikkönen vastaili fanien kysymyksiin Instagramin livelähetyksessä. Myös Räikkösen lapset Robin ja Rianna nousivat fanien mielenkiinnon kohteiksi. 

Videolla Saksan GP:n Ferrarin tallimääräys. 

Räikkönen ajoi sunnuntaina Saksan GP:n kolmanneksi. Tänään vuorossa oli rennompi osuus, kun mies lähetti suoraa lähetystä suositun sosiaalisen median Instagramin kautta. 

Reilun viiden minuutin lähetystä seurasi parhaimmillaan reilut 9000 katsojaa. Viimeisenä kysymyksenä Räikköseltä kysyttiin, että onko hänen poikansa Robin kiinnostunut kilpa-ajosta ja autoista. 

– Hän on hyvin kiinnostunut, mutta ehkä enemmän pyöristä kuin autoista. Kyllä tietenkin myös autoista, mutta nyt enemmän motocrossista. Katsotaan mitä tulevaisuudessa tapahtuu, jos hän on yhä silloin kiinnostunut, mitä ikinä hän haluaakaan tehdä, on se hänen oma päätöksensä ja minä tuen häntä siinä, Räikkönen vastasi Instagram-lähetykessä. 

– Tuen sekä Robinin että Riannan tulevaisuuden mielenkiinnon kohteita parhaani mukaan. Se on pikkuisen pelottavaa, kuinka paljon Robin on kiinnostunut autoista, mutta se on sitten tulevaisuuden asioita, Räikkönen toteaa. 

Eräs fani kuulosteli, onko Robin-pojalla paljon samanlaisuuksia isänsä kanssa.

– Luulen, että on. En muista, millaista oli lapsena, mutta äitini sanoo, että on samanlaisuuksia ja voin nähdä hänessä itseäni paljon. Hän puhuu enemmän, Räikkönen sanoo. 

Räikköseltä kysyttiin myös kumpi on vanhemmista se rauhallisempi osapuoli. 

– Ehkä itse olen Minttua rauhallisempi. On erilaisia tilanteita. Mielestäni molemmat käsittelemme aika hyvin. Se on hyvä asia, Räikkönen vastaa. 

Lähetyksen päätteeksi Räikkönen kiitti fanejaan ja toivoi, että pääsee mahdollisimman pian jälleen vastaamaan faniensa kysymyksiin. 

F1-sarjan seuraava osakilpailu ajetaan ensi viikonloppuna. Vuorossa on Unkarin GP. 

Lue myös:

    Uusimmat