Nähdäänkö F1:ssä tulevaisuudessa uusi Räikkönen? Suomalaistähti kertoo poikansa innostuksesta: "Hän rakastaa kaikkea, missä on moottori"

0:40
Katso hauska pätkä Kimi Räikkösestä perheineen Abu Dhabin kisaviikonloppuna 2019.

Kimi Räikkösen vuoden F1:ssä ovat käymässä vähiin. Alfa Romeolla ajavan Räikkösen on uumoiltu mahdollisesti lyövän hanskat tiskiin kuluvan kauden päätteeksi. Saksalaisen Sport1:n haastattelussa Räikköseltä tiedusteltiin, nähdäänkö hänen lapsiaan joskus formula-auton ratissa.

Räikköseltä tiedusteltiin tämän jälkikasvun innostuksesta autourheiluun. Suomalaismestari myönsi autojen kiinnostavan etenkin 6-vuotiasta poikaansa Robinia, mutta totesi lahjakkuuden arvioimisen olevan aivan liian aikaista.

– En ole edes tarkkaillut sitä. Hän on kuusivuotias. Ensinäkin hänen tulee nauttia kaikesta, mitä hän tekee. Se voi hyvin olla vaikka jalkapallo tai jokin toinen laji. Lahjakkuutta ei pitäisi kuitenkaan miettiä ennen kuin hän on 12.

Räikkönen on välillä jakanut sosiaalisessa mediassa videoita Robin Räikkösestä erilaisten menopelien ohjaimissa. Hän myöntääkin poikansa mieltymyksen moottoriurheiluun. Nähdäänkö Robin joskus F1:ssä?

– En halua mennä niin pitkälle vielä. Tällä hetkellä hän ajaa kartingia intohimoisesti ja rakastaa kaikkea, missä on moottori. Joskus hän ajaa kierroksia koko iltapäivän, joskus vähemmän, koska hänellä on jotain muuta tekemistä.

Räikkönen kertoo, että myös hänen 4-vuotias Rianna-tyttärensä on alkanut osoittaa kiinnostusta kaikkea liikkuvaa kohtaan.

– Tulen ehdottomasti edistämään kaikkea, mitä he pitävät hauskana. Ei väliä, mitä se on. Mutta en pakota heitä mihinkään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja