Kimi Räikkösen kotisimulaattori nauratti F1-kuskeja – ”Sanoin heille, ettei kannata tuhlata rahaa siihen”

Kimi Räikkösen tunnettu vastahakoisuus simulaattorityöskentelyä kohtaan on tuskin enää mikään ongelma, sillä Sauberille siirtyvä F1-tähti kehuskelee pystyvänsä hoitaa epämieluisat työtehtävät etänä kotoaan.

MAINOS

F1-kauden päättävä Abu Dhabin GP viikonloppuna C Morella!

Perjantai: Harjoitukset klo 10.55 ja 14.55.
Lauantai: Harjoitukset klo 11.55, aika-ajo klo 14.55
Sunnuntai: Abu Dhabin GP klo 15.00, ennakkotunnelmat klo 13.30!

C Moren sivulle pääset tästä

Videolla Kimi Räikkösen kommentit C Morelle torstaina Abu Dhabissa.

Räikkönen ennakoi siirtymistään sveitsiläistalliin ennen viimeistä kisaansa Ferrarilla Abu Dhabissa. Sauberin tehdas Hinwilissä sijaitsevaan vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Räikkösen kotoa.

– Se on aika paljon pienempi tiimi kuin Ferrari, mutta odotan sitä todella. Siitä tulee monella tapaa erilaista, mutta tähtäin on silti sama, pärjätä kisoissa, Räikkönen sanoi torstain lehdistötilaisuudessa.

– Uskon, että siinä on kyse enemmän puhtaasta ajamisesta ja vähemmän muista jutuista. Minulla on hyvä tunne siitä, ja menen sinne innoissani.

– Se on myös lähellä kotiani, mikä on tietysti bonusta, hän lisäsi.

Nykyinen tallikaveri Sebastian Vettel vitsaili tässä kohtaa tuntien Räikkösen työtavat hyvin.

– Etkös kertonutkin minulle, että odotat innolla simulaattoria? Vettel virnuili.

– Joo, mutta minulla on se kotonani. Sanoin heille, ettei kannata tuhlata rahaa siihen, koska minulla on sellainen kotona, Räikkönen naurahti.

Red Bullin Max Verstappen kysyi perään, aikooko Räikkönen hoitaa Sauberille perjantain harjoitussäädöt kotisimulaattorillaan.

– Kyllä. Se on helppoa. Ei hätää. Kun sen tekee kerralla kunnolla, niin se pitäisi onnistua, Räikkönen vitsaili takaisin.

Lue myös:

    Uusimmat