Robert Heleniuksen tyrmännyt Anthony Joshua kotiyleisön hampaissa – "Onko kukaan heistä koskaan nyrkkeillyt?"

Anthony Joshua tyrmäsi tylysti Robert Heleniuksen 0:33
Robert Helenius koki seitsemännen erän tyrmäystappion Anthony Joshualle lauantai-illan ottelussa Lontoossa.

Tarkkaillen Robert Heleniusta vastaan kehään astellut Anthony Joshua ei suostunut myöntämään tyrmäysvoittonsa jälkeen, että Lontoon O2-areenan yleisön buuaukset olisivat olleet juuri häneen kohdistettuja.

Joshua tyrmäsi Heleniuksen myöhään lauantaina käydyn kamppailun seitsemännessä erässä. Sitä ennen Helenius pysyi vielä ensimmäiset erät mukana, mutta alkoi sittemmin osoittaa väsymyksen merkkejä.

Brittiyleisö odotti puolestaan Joshualta huomattavasti nopeampaa tyrmäystä. Deontay Wilder oli onnistunut kaatamaan Heleniuksen ensimmäisessä erässä viime lokakuun ottelussa.

Joshua ei kritiikille lämmennyt.

– Se on kuin shakkia. Kun pelaat sitä, se on kiinnostavaa ja älyä vaativa laji, mutta ulkopuolelta se näyttää tylsältä. Mitä tahansa yrität tehdä, he yrittävät torjua sen. Miksi ryntäisin täysillä päälle ensimmäisestä erästä lähtien? Joshua selvitti voittonsa jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Paikalla ollut toimittaja mainitsi Joshualle buuauksista, joita yleisöstä kuului ottelun edetessä. Entisen mestarin tähti ei todellakaan loista yhtä kirkkaanan kuin muutamia vuosia sitten.

– Buuasivatko he minulle vai Heleniukselle? Siinä kysymys. Kenelle he buuasivat? Joshua vastasi selvästi närkästyneenä.

– Onko kukaan heistä koskaan nyrkkeillyt? Sitä minä ihmettelen.

Joshua sanoo olevansa seuraavaksi valmis Wilderin kohtaamiseen.

– Koska tahansa on hyvä hetki otella. Laitetaan pyörät pyörimään. En halua ajatella, millaista olisi ollut otella häntä vastaan kahdeksan vuotta sitten tai millaista se olisi nyt. Se on heikkoutta. Olen valmis murskaamaan hänen päänsä nyt, Joshua uhosi.

Lue myös:

    Uusimmat