Anthony Joshualta lypsettiin tylyä kommenttia Robert Heleniuksesta – brittitähti murahti: "En kommentoi"

Robert Heleniukselle yllättävä jättimahdollisuus – näin hän arvioi mahdollisuuksiaan ex-mestari Joshuaa vastaan 7:01
Video: Robert Heleniukselle yllättävä jättimahdollisuus – näin hän arvioi mahdollisuuksiaan ex-mestari Joshuaa vastaan

Robert Helenius, 39, kohtaa tulevana viikonloppuna brittiottelijan Anthony Joshuan, 33, Lontoon 02-nyrkkeilyillan päänäytöksessä. Joshua lähtee kohtaamiseen selvänä ennakkosuosikkina. Raskaansarjan entiseltä maailmanmestarilta yritettiin lypsää kovia kommentteja taiston alla. 

Joshuan piti alun perin kohdata Dilian Whyte, jonka dopingnäytteestä paljastui kuitenkin epäselvyyksiä. Asia tuli ilmi vain viikko ennen kaksikon kohtaamista.

Tämän myötä Lontoon nyrkkeilyillan promoottorit ottivat yhteyttä Heleniukseen.

Entinen nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestari Joshua lähtee viikonlopun koitokseen selkeänä ennakkosuosikkina. Joshualta yritettiin lypsää DAZN:n haastattelussa lausuntoa siitä, että onko hän pettynyt, jos hän ei voita Heleniusta tyrmäyksellä.

– En kommentoi, Joshua huikkasi.

– Teen vain työni.

Tivailu ei kuitenkaan tähän loppunut, vaan Joshualta kysyttiin vielä uudelleen, että hamuaako hän tyrmäystä.

– Teen työni, Joshua jatkoi väistelylinjalla.

– Tuo on ainut, mikä minulla on mielessä juuri nyt. Antakaa minun tehdä parhaani, britti pyysi.

Joshua puhui kuitenkin avoimesti siitä, ettei Helenius ole Whyten kaltainen kassa-automaatti. Joshuan ja Whyten kohtaaminen oli määritelty niin sanotuksi pay per view -otteluksi, eli lisämaksulliseksi taistoksi. Joshuan ja Heleniuksen ottelu ei tätä ole.

– Helenius toki tiedetään, mutta ei ehkä niin maailmanlaajuisesti. Ja puhun kaikella kunnioituksella. Nyrkkeilyssä monet ovat hyvin uskottavia ottelijoita ja sitten on niitä, joiden kohtaamisesta voi pyytää extraa. Dylanin kanssa meidän ottelumme olisi mennyt siihen kategoriaan, Heleniuksen kanssa asia on toisin. Mutta hän on uskottava ottelija, Joshua painotti.

Lue myös:

    Uusimmat