Robert Helenius sai Anthony Joshuan raivon partaalle – suomalainen palasi tapaukseen: "Aika hauskaa"

Anthony Joshua tyrmäsi tylysti Robert Heleniuksen 0:33
Robert Helenius koki tyrmäystappion Anthony Joshualle ottelun seitsemännessä erässä.

Nyrkkeilymaailmassa isoin puheenaihe kohdistuu nyt tähtiottelijoiden Anthony Joshuan ja Deontay Wilderin potentiaaliseen kohtaamiseen. Robert Helenius on otellut heitä molempia vastaan. Heleniukselta kysyttiinkin kantaa siihen, miten hän uskoo kamppailun etenevän.

Helenius kohtasi viime lauantaina Joshuan Lontoossa järjestetyssä nyrkkeilyillassa. Helenius pysyi kuuden erän ajan varsin hyvin Joshuan matkassa. Lopulta kotiyleisön edessä taistellut Joshua pääsi täräyttämään tiukan oikean käden suoran perille. Tämä pudotti Heleniuksen kanveesiin.

Helenius oli aiemmin sparrannut Joshuan kanssa. Kaksikon välillä nähtiin pientä sanaharkkaa punnituksen yhteydessä, kun brittiottelija Joshua ei pitänyt suomalaisviikingin Heleniuksen elehdinnästä.

– Tuijotin vain häntä, enkä lopettanut. Tuo on minun juttuni. Ehkä hän vähän provosoitui siitä. Hän kyseli, että mennäänkö, mennäänkö – en tiedä yrittikö hän horjuttaa jotenkin minua vai mitä. Minusta oli aika hauskaa, että pääsin hänen ihonsa alle, Helenius kertasi tilannetta toimittaja Curran Bhatian tuoreessa haastattelussa.

Ottelun jälkeen Joshua jakoi tunnustusta Heleniuksen suuntaan.

– Ei minulla ole mitään muuta kuin vahvaa kunnioitusta häntä kohtaan. Hän on loistava ottelija. Välillemme ei jäänyt pahaa verta, Helenius sanoo.

Joshuan seuraava vastustaja on hyvin todennäköisesti jenkkiottelija Deontay Wilder. Kaksikon on määrä kohdata toisensa tammikuussa Saudi-Arabiassa.

Helenius on otellut sekä Joshuaa että Wilderia vastaan. Täten hän tietää, mitä tuleman pitää.

– Olisihan tuo aika mielenkiintoinen matsi. Wilder pystyy mukautumaan ja hän on todella hyvä ottelija. Vaikea sanoa, että miten tuossa käy. Sen kuitenkin tiedän, että tuo on hyvä ottelu heidän molempiensa kannalta, Helenius kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat