Robert Heleniuksen murjoma Adam Kownacki sai syyn iloon – onnellisessa perhepotretissa näkyvät tappion karut jäljet

Adam Kownacki koki tylyn tappion Robert Heleniukselle raskaansarjan nyrkkeilyottelussa Las Vegasissa viime viikonloppuna. Viikkoa myöhemmin Kownacki poseeraa valokuvassa vastasyntyneen poikansa kanssa.

Helenius takoi Kownackin keskeytyskuntoon, ja kehätuomari keskeytti ottelun sen kuudennessa erässä puolalaisen sorruttua useisiin vyön alle lyönteihin. Lopullinen tuomio oli tekninen tyrmäys. Tappio oli kova isku puolalaisen Kownackin urahaaveille. Vielä puolitoista vuotta sitten hän oli tappioton raskaansarjan nouseva tähti. Nyt alla on kaksi tyrmäyshäviötä Heleniukselle.

Puolalainen on raskaan tappion jälkeen saanut kuitenkin osakseen myös iloisia uutisia. Jo ennen ottelua Kownacki paljasti vaimonsa Justyna Kownackin odottavan parin toista lasta syntyväksi vain viikkoa Helenius-ottelun jälkeen. Nyt pienokainen on syntynyt.

Kownacki julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa poseeraa vastasyntyneen lapsensa ja vaimonsa kanssa. Vaimo Justyna hymyilee kuvassa leveästi, mutta vakavailmeisen nyrkkeilijän kasvoissa huomion varastavat viikon takaisen ottelun jäljet.

– Maailma, tässä on Teddy, Kownacki kirjoittaa kuvan yhteyteen.

Voit katsoa kuvan alta.

Helenius osui Kownackia rajusti heti ensimmäisessä erässä, ja puolalaisen vasen silmä muurautui umpeen. Ottelun jälkeen selvisi, että Kownackin silmäkuopassa on murtuma. Edessä on pitkä tauko nyrkkeilystä.

Lue myös:

    Uusimmat