Robert Helenius teki raakaa jälkeä – Adam Kownackin tilasta surullista lisätietoa

Robert Heleniuksen murjoma raskaan sarjan nyrkkeilijä Adam Kownacki on kokenut rajua takapakkia. Puolalainen ei pääse tositoimiin ainakaan ennen ensi vuoden puoliväliä, kertoo BoxingScene.com-sivusto.

Suomalaishuippu Helenius päihitti Kownackin viikonloppuna Las Vegasissa uusintaottelussa kuudennessa erässä teknisellä tyrmäyksellä. 32-vuotias puolalainen oli ottelussa pahasti alakynnessä, ja hänen vasen silmänsä muurautui jo alussa umpeen. Ottelun jälkeen selvisi, että Kownacki kärsi silmänpohjan murtuman.

Kownacki meni pikaisesti ottelun jälkeen sairaalahoitoon, ja hän julkaisi kuvan, jossa hän oli happiviiksissä.

Kownackin manageri Keith Connolly kertoi, että Kownacki menee erikoislääkärin pakeille, kunhan hän palaa kotiinsa New Yorkiin. Puolalaiselle on määrä kartoittaa kirurgisia vaihtoehtoja.

Vamma on sanalla sanoen ikävä. Kownacki joutuu BoxingScene.comin mukaan olemaan sivussa tositoimista ainakin vuoden 2022 puoliväliin saakka.

Kownackilla on ammattilaisurallaan 20 voittoa. Ainoat kaksi tappiotaan hän on kärsinyt Heleniukselle, ja jo näiden perättäisten tappioiden itsessään arvioitiin olleen kova kolaus puolalaisen uralle.

Lue myös:

    Uusimmat