Mitä Robert Heleniuksen kanssa tapahtui? Adam Kownackin valmentaja ällistyi näkemästään

8:03
Tulosruutu: Robert Helenius otti tyrmäävän voiton Adam Kownackista uusintaottelussa – Tyson Fury voitti huiman MM-taiston Deontay Wilderia vastaan.

Adam Kownackin ottelu suomalaisnyrkkeilijä Robert Heleniusta vastaan ei sujunut alkuunkaan puolalaisleirin suunnitelmien mukaisesti. Kownackin valmentaja Keith Trimble noitui suojattinsa otteita kainostelematta.

Helenius otti viikonloppuna Las Vegasissa käydyssä raskaan sarjan mittelössä tahtipuikon heti haltuunsa ja höykytti Kownackia pahoin. Puolalainen sortui lyömään Heleniusta varoituksista huolimatta useampaan kertaan vyön alle. Kamppailu päätettiin kuudennessa erässä Heleniuksen voittoon teknisellä tyrmäyksellä.

Toimittaja Przemek Garczarczyk oli kohdannut ottelun jälkeen Kownackin valmentajan Keith Trimblen. Garczarczyk raportoi Twitterissä, että Trimble puhui tapahtuneesta käsiään levitellen.

– Hän ei tehnyt mitään, minkä eteen olimme tehneet töitä. Hän hyökkäsi ilman vasenta suoraa, eikä liikuttanut päätään. Minulla ei ole selitystä, miksi Adam otteli tällä tavalla. Ei todella ole, Trimble paalutti.

Ilmeinen syy voi olla vahvassa Heleniuksessa, joka pisti tymäkällä ottelemisellaan puolalaisen pasmat pahasti sekaisin.

Kownackin vasen silmä muurautui jo ottelun alussa umpeen. Hän kärsi silmänpohjan murtuman ja joutuu olemaan BoxingScene.com-sivuston mukaan sivussa ainakin ensi vuoden puoleen väliin saakka.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja