Robbie Williams myi luksuskartanon tappiolla – katso kuvat!

Brittilaulaja Robbie Williams on myynyt Beverly Hillissä sijaitsevan kartanonsa, jossa meni naimisiin vaimonsa Ayda Fieldin kanssa.

Take That -bändistä tunnetuksi tullut laulaja Robbie Williams, 39, sai myytyä Beverly Hillsin halutulla 90210-alueella sijaitsevan kartanonsa, mutta valitettavasti tappiollisesti.

Williams meni kartanon mailla naimisiin vaimonsa Ayda Fieldin kanssa vuonna 2010. Yhteensä reilun 400 neliömetrin kokoisella tontilla on päärakennuksen lisäksi pieni vierastalo, jonka vieressä on täysikokoinen jalkapallokenttä. Williams laittoi kartanon ja vierastalon jalkapallokentän kanssa erikseen myyntiin, mutta myi ne lopulta samalle henkilölle. Tähti sai yhteensä 2,5 miljoonaa euroa, joka on melkein 400 000 euroa vähemmän kuin, mitä hän itse maksoi ostaessaan talon vuonna 2005.

Vuonna 1947 rakennetussa päärakennuksessa oli alunperin kolme makuuhuonetta ja kolme kylpyhuonetta sekä uima-allas. Myöhemmin taloon on rakennettu kaksi makuuhuonetta, yksi kylpyhuone, terassi ja toinen uima-allas lisää. Lisäksi talon yhteyteen lisättiin myöhemmin neljä autoa mahduttava autotalli.

Vuonna 1951 rakennetussa vierastalossa on yksi makuuhuone ja yksi kylpyhuone.

Tontti on aidattu ja turvallisuudesta huolehtivat vartijat. Naapureihin kuuluvat muun muassa seurapiirineito Paris Hilton sekä laulaja Avril Lavigne.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja