Robbie ja Take That yhteistyöhön Brit Awardseissa

Ison-Britannian merkittävimmät musiikkialan tunnustukset Brit Awards -palkinnot jaetaan jälleen ensi kuussa. Robbie Williamsia on pyydetty jakamaan palkinto entisille Take That -bändikavereilleen, mikäli he sellaisen voittavat.

-Tilaisuuden järjestäjät rakastaisivat jos Robbie jakaisi heille palkinnon. Hän rakastaa Britsejä ja haluaa olla paikalla. Se olisi todella merkittävä hetki show'ssa, lähteet kertovat.

Gaalan järjestäjät toivovat, että he saisivat Robbien ja muut Take That -jäsenet takaisin yhteen. Yhtye ei ole esiintynyt Robbien kanssa sitten vuoden 1995, kun Robbie jätti bändi yllättäen.

Take That hajosi lopullisesti vuonna 1996. Yhtye palasi takaisin vuoden 2006 keväällä nelihenkisenä kokoonpanona, jäseninään Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange ja Mark Owen. Loppuunmyyty kiertue innosti bändin tekemään kymmenen vuoden tauon jälkeen uuden studioalbumin Beautiful World.

Take Thatin comeback-albumi on ehtinyt myydä reilussa kuukaudessa jo yli 1,3 miljoonaa kappaletta ja heidän oletetaan olevan ehdolla useassa Brit Awards -palkintosarjassa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat