Rita Niemi-Manninen väsyi muiden äitien arvosteluun – joutui keskeyttämään yhteistyön: "Takkini on täysin tyhjä"

Imetysvaikuttajan tehtävä toi liikaa kritiikkiä ja arvostelua. 

Tosi-tv-persoona Rita Niemi-Manninen on päättänyt tehtävänsä Imetyksen tuki ry:n imetysvaikuttajana. Niemi-Manninen on toiminut vaikuttajana sosiaalisessa mediassa imettäessään hänen ja puoliso Aki Mannisenkesällä syntynyttä Donna-tytärtä. 

Tuoreen äidin mukaan keskeytyksen syynä on julma arvostelu, joka on käynyt ylivoimaiseksi. 

– Koin arvostelun olevan niin rankkaa ja ajoittain jopa kiusaamisen puolelle menevää, että en halua jatkaa tehtävässä enää, hän kirjoittaa Instagram-päivityksessään. 

– Takkini on siis täysin tyhjä tältä osin ja vaikuttajana toimiminen on päättynyt. Nyt keskityn ihanaan vauvaani ja imetystaipaleemme jatkuu ilman imetysvaikuttaja-roolia.

Niemi-Mannista on kritisoitu esimerkiksi korvikkeen tarjoamisesta, Donna-vauvan imuotteesta sekä hänen omasta ulkonäöstään ja hyvinvoinnistaan. 

Imetyksen tuki ry:n tiedotteessa nostetaan esille huoli siitä, kuinka julmasti nykyaikana äitejä ja perheitä kommentoidaan. 

– Kritisoinnin sijaan yhteiskunnan ja sen jäsenten tulisi suojella äitejään ja vauvojaan. Rohkaisun, arvostuksen ja tuen ilmapiirissä kasvaa hyvinvoivia vanhempia ja lapsia, yhdistys muistuttaa. 

– Rita on ansiokkaasti ja arvokkaalla tavalla tehnyt imetystä näkyväksi.

Lue myös:

    Uusimmat