Mainos

Rita ja Aki Manninen avoimena kiireisestä arjestaan: "Yhteinen aika vaan nivoutuu yhteen"

44:08

Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen nauttivat toistensa seurasta eniten arjen tavallisten asioiden keskellä. 

VIDEO: SuomiAreena 2018 ohjelmajulkistus: mitä kaikkea Porissa tapahtuu heinäkuussa

Porilainen tosi-tv-pariskunta Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen nähdään heinäkuussa aktiivisessa roolissa Suomen suurimmassa keskustelutapahtumassa SuomiAreenassa.

MTV tapasi Temptation Island - sekä Gladiaattorit-ohjelmista tutun pariskunnan SuomiAreenan julkistustilaisuudessa. Kiireinen yrittäjäpari elää kesällä työnteon kulta-aikaa, eikä lomailulle juuri ole sijaa. Pari muun muassa matkustaa ympäri Suomea hyvinvointibussinsa kanssa juontamassa erilaisia tapahtumia ja liikuttamassa yleisöjään.

– Tykkäämme karavaanielämästä, se on meille oma koti, Aki Manninen toteaa. 

Kaksikko on monessa mukana hyvinvointi- ja liikunta-alan yrityksensä lisäksi. Aki Manninen paljastaa, että hän on julkaisemassa uutta musiikkia sekä pian Porissa julkistetaan hänen rakentamansa uusi moottoripyörä. Työ ei Mannisen mukaan kuitenkaan tunnu työltä, kun sitä rakastaa. 

– Juuri mietin hiljattain, kun olimme menossa keikalle ja ajoin bussilla siinä – sillä olen myös linja-autonkuljettaja yrityksessämme – että olen niin onnellinen. Minusta tuntuu koko ajan siltä, että olen lomalla, koska työni on niin hienoa, Aki Manninen pohtii.  

– Meidän tärkeinä pitämämme arvot näkyvät oikeasti työssämme. Se on ihan sitä omaa itseämme, niin sen takia se ei tunnu siltä, että tekee työtä. Se on intohimo, Rita Niemi-Manninen summaa.

Kiireisestä arjesta selviää sanomalla ei

Vaikka kiireinen arki ei pariskunnasta tunnu työnteolta, he painottavat sitä, kuinka tärkeää välillä on myös kieltäytyä. Kun vauhti on kova, toisinaan on erittäin suotavaa välillä ottaa päivä itselleen ja olla jopa tekemättä mitään. 

– Pitää osata järjestää rentoutumista työn ohelle. Kaiken maailman kissanristiäisissä ei tarvitse juosta. Se on aika kuluttavaa, jos menee joka paikkaan, Niemi-Manninen kertoo. 

Parille on erittäin tärkeää pitää huolta omasta terveydestään ja heille rauhoittuminen on hyvinvointia. Tämän takia he eivät koe, että heidän tarvitsisi järjestää toisilleen erityistä yhteistä tekemistä ja aikaa. Parasta yhdessäoloa ovat arjen yksinkertaiset tilanteet. 

– Ei tarvitse mitään isoa juttua, yhteinen aika vaan nivoutuu yhteen, Manninen kertoo. 

Pariskunnan arkea ilostuttavat myös kaksi tärkeää perheenjäsentä: parin koirat Putin ja Bondi. Niemi-Manninen kertoo koirien olevan kuuliaisia mutta terhakkaita, joiden kanssa joutuu välillä ottamaan tiukan otteen.

Parin ollessa työmatkoillaan Putinista ja Bondista huolehtii Aki Mannisen äiti, joka on tavallaan kuin isoäiti karvaisille lapsenlapsilleen. Kun yrittäjäpari on poissa kotoa, Mannisen äiti muuttaa heidän kotiinsa hoitaakseen koirakaksikkoa. 

– Koira ei ole pelkästään koira, jos minulta kysytään. Kyllä se on ikuinen lapsi. Siihen ei tule sitä vaihetta, että se sanoisi moikka ja muuttaisi pois kotoa, Niemi-Manninen nauraa. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.