Ricky Martin lupasi uuden koulun thaimaalaiskylään

Laulaja Ricky Martin lupasi perjantaina, että hänen hyväntekeväisyysjärjestönsä rakennuttaa uuden koulun thaimaalaiskylään, jossa hyökyaallot tuhosivat entisen koulurakennuksen. Martin tapasi Thaimaassa vieraillessaan kylän opettajan, joka antoi väliaikaisesti opetusta takapihallaan.

Kylän 123 oppilasta istuivat puutuoleilla pitkien pöytien ääressä. Viisi heidän tovereistaan kuoli hyökyaaltojen uhreina. Martin sanoi oppilaiden olosuhteet nähtyään rakennuttavansa oppilaille mahdollisimman nopeasti uuden koulurakennuksen oman hyväntekeväisyysjärjestönsä avulla.

Martin vieraili myös tuhoutuneen kalastajakylän Baan Nam Khemin leirillä, jossa asuu 3 400 kotinsa menettänyttä ihmistä. Hän kävi myös leirin lastenhoitokeskuksessa, jossa on 341 lasta, ja keskusteli vapaaehtoistyöntekijöiden ja äitien kanssa heidän ahdingostaan.

Tällä hetkellä leirillä työskentelee 78 vapaaehtoistyöntekijöistä koostuvaa ryhmää ja lahjoituksia tulee ryöppyämällä, mutta ihmiset tarvitsevat tukea myös tulevaisuudessa. Esimerkiksi kodittomia arvioidaan Baan Nam Khemissä olevan vielä pitkään.

Lue myös:

    Uusimmat