Mainos

Remahl vetoaa: Kaupat kiinni ajoissa 31.12.

Liikealan ammattiliiton puheenjohtaja Maj-Len Remahl vetoaa kaupan työnantajiin, että kaupat pantaisiin kiinni vuoden viimeisenä työpäivänä uudenvuodenaattona muutamaa tuntia sallittua aiemmin.

Remahl muistuttaa, että kaupat voivat olla auki uudenvuodenaattona jopa kello 21:een saakka. Hänen mielestään kaupan keskusliikkeiden ja kauppiaiden yhteinen lahja työntekijöilleen olisi antaa kaiken jouluntienoon kiireen vastapainoksi yksi rauhallinen ilta.

-Kaikki suomalaiset ovat varmasti ehtineet tehdä tämänvuotiset ostoksensa uudenvuodenaattona kello 18:aan mennessä, hän vakuutti tänään.

Remahl huomautti, että joulua edeltävä aika on kaupan työntekijöille vuoden kiireisintä. Monet kaupat pitävät ovensa auki maksimiaukioloajat eli 14 tuntia arkipäivisin ja yhdeksän tuntia sunnuntaisin. Kireä työtahti ja jatkuva kiire stressaavat hänen mielestään työntekijöitä kestokyvyn äärirajoille.

-Kaupalle on ennustettu suurta voittoa tänä vuonna ja erityisen menestyksellistä joulumyyntiä. Kaupan työntekijöiden panos tulosten parantumiseen ei ole vähäinen, hän muistutti.
(STT)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja