Rekka jäi jumiin keskelle Helsingin lumikaaosta, katso video: "Ei se siitä lähde mihinkään" – pelastuslaitos pyytää välttämään autoilua

Rekka jäi jumiin keskelle Helsingin lumikaaosta 1:14
Rekka jäi jumiin keskelle Helsingin lumikaaosta.

Suomea kurittava Toini-lumikaaos on aiheuttanut tänään tiistaina kaikenlaista harmia liikenteelle. Osansa ovat saaneet niin henkilöautot, bussit, junat kuin tavaraliikennekin.

MTV Uutisten toimittaja Carlos Sunila sattui paikalle tiistaina puoliltapäivin, kun rekka oli jäänyt Orapihlajatiellä Helsingin Etelä-Haagassa jumiin loivaan ylämäkeen. Renkaat sutivat tyhjää kuljettajan yrittäessä epätoivoisesti saada ajoneuvoaan liikkeelle.

– Ei se siitä lähde mihinkään ihan hetkeen, Sunila totesi kuljettajan kamppailua seuraten.

Tämän kyseisen rekan jumittumisesta ei kuitenkaan tiettävästi aiheutunut sen suurempaa haittaa muulle liikenteelle, sillä tapahtumapaikka oli Haagan Alppiruusupuiston liepeillä sijaitseva hiljainen teollisuusalue.

Vältä autoilua, jos pystyt

Helsingin tieliikennekeskuksen tieliikennepäällikkö Kari Tarkki kertoi MTV Uutisille tiistaina puoliltapäivin, että liikennemäärät pääkaupunkiseudulla ovat vähentyneet aamusta.

Vaikka pieniä kolareita on ollut kymmeniä, on isommilta vahingoilta toistaiseksi vältytty.

Tarkki kehotti edelleen välttämään liikenteeseen lähtöä, sillä keli pysyy heikkona pitkälle keskiviikkoon. 

Helsingin pelastuslaitos varoitti jo eilen maanantaina, että ylimääräistä liikkumista autolla tulee välttää lähipäivinä.

Artikkelia muokattu 12.1.2021 klo 17.20: Korjattu Orapihlajatien sijainniksi Etelä-Haaga.

Lue myös:

    Uusimmat