Mainos

Rehtori uskoi pikkupojan valheen – usutti poliisit perheen ovelle

Poliisi epäili perheenisää koiravarkaaksi paikallisessa koulussa liikkuneiden huhujen perusteella. Perheen poika oli valehdellut koulussa, että hänen isänsä oli varastanut perheelle koiran naapurista.

Poliisit tekivät kotietsinnän Jamie Frenchin kotona Norfolkissa, Isossa-Britanniassa sen jälkeen, kun paikallisen koulun opettajat olivat kuulleet huhun, että hän olisi varastanut perheelleen koiran. Jamien poika, 6-vuotias Finley, oli valehdellut kavereilleen koulussa, että hänen isänsä olisi kaapannut koiran naapurin pihasta.

Koulun opettajat kuulivat Finleyn valheet ja kertoivat asiasta koulun rehtorille Andrew Livingstonelle. Rehtori ilmoitti epäillystä koiravarkaudesta poliisille sen sijaan, että olisi puhunut asiasta pojan vanhempien kanssa.

Poliisi tutki vihjeen perusteella Frenchien asunnon varastettujen koirien varalta ja skannasivat perheen koiran mikrosirun tarkistaakseen, oliko koira varastettu. Mikrosiru todisti, että perhe oli tosiasiassa ostanut koiran pentuna täysin laillisesti.

– Finley kertoi ystävilleen, että olin varastanut koiran. Tämän perusteella opettajat olettivat, että kaappaan koiria. On naurettavaa, miten poliisit sotkettiin tähän, Jamie sanoo.

Koulun rehtori teki vain työtään

Jamie kysyi rehtorilta, miksei asiasta keskusteltu ensiksi Finleyn tai hänen vanhempiensa kanssa. Rehtori pelkäsi Jamien piilottavan todistusaineiston, jos perhettä olisi lähestytty ensin ja haki siksi apua ensin viranomaisilta.

Rehtori kertoo, että koulun oppilaiden opettajilleen kertomat ja todistamat asiat viedään aina eteenpäin viranomaisille. Muuten koulun henkilökunta epäonnistuisi velvollisuudessaan pitää huolta oppilaistaan.

– Vaikka ymmärrämmekin vanhempien turhautuneisuuden, olemme silti tyytyväisiä, että toimimme asianmukaisesti oppilaidemme ja yhteisömme turvallisuuden kannalta, Livinsgton toteaa.


Lähde: The Sun

***

8:42

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.