Reeves-leffa keskeytyi Ranskassa

Keanu Reevesin ja Jack Nicholsonin tähdittämän uuden elokuvan kuvaukset jäivät puoliväliin Pariisissa, kun sadat lakkoilevat taidealan työntekijät keskeyttivät työnteon. Noin 650 mielenosoittajaa valtasi Pariisin keskustassa sijaitsevan kuvauspaikan ja protestoivat Ranskan hallituksen suunnitelmia muuttaa heidän työttömyysmaksujaan.

Yhdysvaltalainen ohjaaja Nancy Meyers oli puolivälissä 12 päivää kestäviä kuvauksiaan Pariisissa, kun työntekijät menivät lakkoon. Vielä ei tiedetä, koska tuotanto pääsee jatkumaan. Elokuva joka työllistää 300 ranskalaista statistia ja teknikkoa ja joka tuo Pariisiin neljä miljoonaa euroa.

Ranskassa kuvattavat Nicholsonin, Reevesin ja Diana Keatonin kohtaukset tulevat Meyersin tekemään romanttiseen komediaan. Komediaa kuvataan myös New Yorkissa ja Hamptonissa.

Elokuva oli määrä julkaista Yhdysvalloissa 12. joulukuuta, mutta Ranskan lakko voi viivästyttää julkaisemista erityisesti, jos elokuvavakuutus ei korvaa lakon kaltaisia keskeytyksiä. Pariisin-kohtaukset oli määrä saada tehtyä tämän kuun 11. päivään mennessä.

Lue myös:

    Uusimmat