Reetta Hurske pettyi rajusti, MM-välierä päättyi dramaattisesti – "Henkisiä kolhuja on enemmän kuin fyysisiä"

1:34
Videolla Reetta Hurskeen mietteitä MM-välierän jälkeen.

Reetta Hurskeen MM-kisaurakka päättyi dramaattisesti, kun viereisellä radalla juossut Anne Zagre kaatui suomalaisen eteen maalin tuntumassa. Hurske selvisi tilanteesta kuitenkin säikähdyksellä.

Hurskeen oikealla puolella juossut Zagre kompastui viimeisellä aidalla ja kaatui suoraan Hurskeen radalle. Hurske onnistui kuitenkin viime tingassa väistämään kilpasiskoaan, eikä vahinkoa ehtinyt tapahtua. Vaikka juoksu päättyi kehnosti, ei lopputulos siitä tänään jäänyt kiinni.

– Lähdöstä asti vähän huono juoksu. Ei se siihen maaliintuloon kaatunut. Onneksi kerkesin reagoimaan, ettei käynyt toiselle pahemmin, Hurske summaa juoksuaan MTV Urheilulle.

Hurske joutui tilanteessa äkillisesti väistämään Zagrea, ja suomalaisen oikean jalan nilkka näytti taittuneen tilanteessa ikävän näköisesti. Mitään kipuja jalassa ei kuitenkaan ole.

– Ei ainakaan vielä tunnu mitään. Ehkä tässä henkisiä kolhuja on enemmän kuin mitään fyysisiä, Hurske toteaa.

Suuresti välieräjuoksuunsa pettynyt Hurske antoi radalla kaikkensa, mutta yleisurheilukauden viimeisestä juoksusta jäi päällimmäisenä hieman kehnohko maku.

– En olisi pystynyt juoksemaan todennäköisesti finaaliin, vaikka olisinkin saanut ehjän juoksun. Nyt laitettiin kaikki, mitä radalle jäi. Se ei vain riittänyt, tekniikka ei pysynyt kasassa, eikä pää, Hurske myöntää. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja