Nooralotta Neziri päihitti päässään pyörineet paineet tyylikkäästi – "Olen ansainnut leponi"

3:02
Videolla lisää Nooralotta Nezirin mietteitä MM-kisoistaan ja kaudestaan.

Nooralotta Neziri ylsi kauden parhaimpaan suoritukseensa, kun hän juoksi naisten 100 metrin MM-välierissä ajan 12,89.

Neziri jäi kauden parhaalla ajallaan oman välieränsä viidenneksi, mikä ei riittänyt finaalipaikkaan. Alkuerissä Nezirin ensiaskeleet olivat hieman tahmeita, mikä aiheutti suomalaisjuoksijalle jopa paineita välieräsuoritukseensa.

– Se oli tasapainoinen juoksu. Toki olisi ollut alussa otettavaa, mutta kokosin itseni. Oli sellainen paine takaraivossa, että kunhan vain lähtisin telineistä liikkeelle. Kauden paras kaiken tämän kesän jälkeen, olen mielestäni ansainnut leponi, Neziri hymyilee MTV Urheilulle.

– Toki olisin halunnut finaaliin, mutta nyt oli kyllä poikkeuksellisen kova taso finaaliin pääsyyn. Olisi täytynyt tosi paljon ylittää itsensä tänään, Neziri jatkaa.

Nezirin kausi on ollut täynnä haasteita, eikä suomalaisaituri ole päässyt kauden aikana aivan toivomalleen tasolle. MM-kisojen suoritukset luovat kuitenkin omalta osaltaan uskoa tulevaan kauteen, jolloin juostaan niin olympialaisissa kuin EM-kisoissakin.

– Tämä antoi tosi paljon itseluottamusta. Nyt täytyy nostaa taso vähintään kymmenyksellä. Jäi vähän pankkiin tältä kaudelta, koska ei päässyt näyttämään ehkä niitä parhaita kykyjään. Oli vähän hankala kausi, niin siihen nähden hallitsin tämän hyvin. Tämä antaa sisäistä varmuutta jatkaa kohti Tokiota ja EM-kisoja, Neziri toteaa. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja