Reese Witherspoon: On traumaattista olla yksinhuoltaja

Näyttelijä Reese Witherspoon avautuu peloistaan ja kertoo kuinka traumaattista yksinhuoltajana oleminen todellisuudessa on.

Näyttelijä Reese Witherspoon kertoo Marie Clairelle antamassaan haastattelussa avoimesti tunteistaan ja elämästään.

Witherspoonilla on kaksi yhteistä lasta näyttelijä Ryan Philippen kanssa. Hollywood-pariskunta ehti olla naimisissa seitsemän vuotta ennen kuin avioliitto päättyi eroon vuonna 2006.

– Olin todella stressaantunut avioerostani ja siitä miten se vaikuttaa lapsiini. Totuus on, että on todella traumaattista olla yksinhuoltaja, näyttelijä kertoo haastattelussa.

Tällä hetkellä kaunotar on kuitenkin onnensa kukkuloilla, sillä maaliskuussa 2011 hän avioitui näyttelijöiden agentin Jim Tothin kanssa.

– Eräs minulle tärkeä ihminen sanoi minulle kerran, ettei yksikään mies ikinä hyväksyisi lapsiani. Mielestäni se oli kamalinta, mitä kukaan voi toiselle sanoa. Jim todisti tämän vääräksi ja olen todella onnekas. Hän on aivan mahtava lasteni kanssa ja todella upea ihminen.

Kokenut näyttelijä paljastaa, ettei esiintyminen ole hänelle niin luonnollista kuin voisi kuvitella.

– Pelkään puhua julkisesti. Hermostun todella paljon, mikä on omituista sillä elokuvan kuvauksissa taas en hermoile ollenkaan. Yleisön kohtaaminen livenä on aivan toinen juttu.

Kaunottaren viimeisin elokuva on Vettä Elephanteille, missä hän näytteli yhdessä Robert Pattisonin kanssa. Seuraavaksi Witherspoonia voi ihastella elokuvassa This Means War, jonka on tarkoitus saada ensi-iltansa talvella 2012.


MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: Marie Claire

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja