Reese Witherspoon avautuu vaikeasta erostaan

Näyttelijä Reese Witherspoon erosi aviomiehestään Ryan Philippestä vuonna 2006. Näyttelijä kertoo eron olleen vaikea. Witherspoon ei kuitenkaan kadu menneisyyttään.

Reese Witherspoon avioitui Ryan Philippen kanssa vuonna 1999. Avioliitto kesti seitsemän vuotta, ja ero oli vaikea sekä Witherspoonille että Philippelle.

– En kuitenkaan muistele pahalla mitään, mitä olen joutunut kokemaan. En muistele pahalla avioliittoni päättymistä, enkä mitään muutakaan. Ne muistot ovat osa elämääni. Jokaisella on omat vaikeutensa, 34-vuotias Witherspoon sanoo.

Myös Ryan Philippe on kertonut eron olleen todella vaikea. Tämän vuoden kesäkuussa Philippe myönsi olevansa edelleen surullinen avioeronsa takia. Philippe sanoi yrittävänsä kasvaa vaikeuksien kautta paremmaksi isäksi, poikaystäväksi ja aviomieheksi.

Witherspoonilla ja Philippellä on kaksi lasta, 11-vuotias Ava ja 7-vuotias Deacon. Witherspoon kertoo suhtautuvansa elämään positiivisesti myös lastensa takia. Hän ei halua muistella ikäviä asioita.

Näyttelijä tapailee nykyään Jim Tothia ja on kertonut haluavansa jossain vaiheessa lisää lapsia. Huhuista huolimatta pariskunta on kieltänyt kihlautuneensa.

MTV3/Helmi

Lähde: huffingtonpost.com, popwatch.ew.com

Kuva: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja