Red Bullin kuskivalinnalle hapanta kommenttia ex-tallikaverin suusta: ”En tiedä miksi kutsut sitä hyväksi aluksi?”

Paikan Red Bullin emotiimissä saanut Toro Rosson Alexander Albon ei esittänyt ensimmäisessä kisassaan Belgiassa mitään hehkutuksen arvoista, toteaa hänen entinen tallikaverinsa Daniil Kvjat.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Italian GP suorana 6.-8.9.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Italian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Albon nousi Kvjatin ohi Red Bullille, kun yhtiö haki Toro Rossolle pudotetulle Pierre Gaslylle korvaajaa ykköstiimissään. Kokeneempi Kvjat on jo kertaalleen urallaan käynyt kokeilemassa siipiään huipputiimissä, mutta menetti sen jälkeen jo kokonaan paikkansa Red Bullin koneistossa.

Belgian GP:ssä Albon esiintyi edukseen noustuaan moottorirangaistuksen jälkeen takariveistä aina viidennelle sijalle asti. Kvjatia tämä ei kuitenkaan vakuuttanut.

– En tiedä, miksi kutsut sitä hyväksi aluksi? Kvjat tylytti asiasta kysynyttä toimittajaa Italiassa F1i.comin mukaan.

– Hän vietti 36 kierrosta minun takanani Red Bullin autolla. Hän myös lähti kisaan minun edestäni, joten enpä tiedä. Ehkä tulevaisuudessa hän onnistuu paremmin, venäläiskuski ruoti.

Mitään suurempaa vihanpitoa ei lausunnon taustalla Kvjatin mukaan ole. Hehkutus on vain hänen mielestään täysin ennenaikaista.

– Kommentoin vain sen perusteella, mitä näin. Ehkä se oli maksimitulos auton suorituskyvyllä sinä päivänä.

– Mutta fakta on se, että me taistelimme radalla ja minä pidättelin Red Bullin autoa takanani suurimman osan Span kisasta, jossa autolla on todella merkitystä. Se oli erittäin miellyttävä kisa rehellisesti sanottuna, Kvjat jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat