Red Bullin kuskivalinnan aikataulu selvillä – kakkostiimin pomon toive antaa vihiä ajopaikkojen jaosta

Red Bullin ja Toro Rosson tulevan F1-kauden kuskiparit ovat selvillä lokakuussa ajettavan Meksikon osakilpailun jälkeen, kertoo kakkostiimiä johtava tallipäällikkö Franz Tost.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Meksikon GP suorana 25.-27.10.
Pe: 1. harjoitukset klo 17.55, 2. harjoitukset klo 21.55
La: 3. harjoitukset klo 17.55, aika-ajot klo 20.55, ennakkotunnelmat klo 20.00
Su: Meksikon GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.05

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Red Bull teki kesätauon alkaessa muutoksen ajopaikkoihinsa heivaamalla alkukaudella nihkeästi ajaneen Pierre Gaslyn takaisin Toro Rossolle. Tilalle nostettiin Alexander Albon, joka on osoittautunut ensimmäisissä kisoissaan luottamuksen arvoiseksi.

Odotettavissa on, että Red Bull jatkaa Albonin pestiä ykköstallissaan ja pitää Gaslyn ja Daniil Kvjatin Toro Rossolla.

– Henkilökohtaisesti toivon, että Daniil ja Pierre jatkavat meille kaudella 2020, Tost kommentoi ranskalaiselle AutoHebdo-lehdelle.

– Valinnat ilmoitetaan lokakuun lopussa, Meksikon GP:n jälkeen, hän paljastaa.

Gaslya ja Kvjatia yhdistää kokemus Red Bullilta putoamisesta. Kvjat heivattiin kesken kauden 2016 takaisin Toro Rossolle, josta hän sai potkut jo seuraavana vuonna. Yhden välivuoden jälkeen hänet kutsuttiin yllättäen takaisin tiimin palvelukseen.

– Minun elämäni helpottuu paljon, koska he tietävät jo paljon. Minun ei tarvitse opettaa heitä, Tost sanoo Kvjatista ja Gaslysta.

– Olen yleensä sanonut, että on ihanteellista tehdä töitä kuskin kanssa, jolla on yli kolme vuotta kokemusta. Katsotaan, mitä Red Bull päättää ensi vuodesta. He ovat kumpikin erittäin nopeita ja erittäin tyytyväisiä työhönsä.

Lue myös:

    Uusimmat