Red Bullille nostettu Pierre Gasly jyrähti roolistaan – "Se ei ole sitä, mitä haluan"

Ensi kaudella F1:ssä Red Bullilla nähdään uutta voimaa, kun ranskalainen Pierre Gasly debytoi energiajuomajätin tallissa. Toro Rossolta Red Bullille nostettu Gasly teki nopeasti selväksi sen, mihin rooliin häntä ei ainakaan kannata odotella.

Gasly ajoi viime vuonna ensimmäisen täyden kauden formuloissa. Ranskalaiskuski keräsi kasaan Toro Rosson ratissa yhteensä 29 pistettä.

– Tuo oli kuitenkin vasta ensimmäinen täysi vuosi formuloissa ja olen varma, että pystyn parantamaan ja parantamaan jatkossa. Kokemus on kuitenkin tärkeässä roolissa. Tiedän, etten pystynyt näyttämään täyttä potentiaaliani, mutta se on motivaatiolähteeni. Haluan saavuttaa parhaan mahdollisen tasoni, Gasly mietti Motorsport.com:lle.

Nyt Gasly tekee selvän loikkauksen, sillä toisin kuin Toro Rosso, Red Bull kuuluu aivan F1-sarjan kärkitalleihin.

– Nyt pääsen ajamaan parhaita kuskeja vastaan ja se on mahtava haaste. Tiedän, että minun pitää suhtautua tähän rauhallisesti, mutta en aio olla mikään kakkoskuski. Se ei ole sitä, mitä haluan tai jotain, mihin olen tyytyväinen, Gasly jyrähti Red Bullin roolistaan.

Ensi kaudella Gasly muodostaa kuskiparin hollantilaisen Max Verstappenin kanssa. Värikkäänä kuljettajana tutuksi tullut Verstappen oli useissa kisoissa mukana aivan kärkitaistelussa, vaikka matkan varrella hollantilainen kärsi kovista luotettavuusongelmista.

– Max on yksi nopeimmista kuskeista tällä hetkellä varikolla ja olen innoissani, että pääsen hänen rinnalle. Koska tuo on kuitenkin sellainen sauma, missä voi nousta aivan uudelle tasolle, Gasly mietti.

Lue myös:

    Uusimmat