F1-kuski Pierre Gasly ei pois laske tallivaihdosta – jakoi vihjailevaa tekstiä

F1-kuljettaja Pierre Gasly on yksi useista formulakuljettajista, jotka ovat tällä hetkellä siirtohuhujen keskellä. Gaslyä on viety muun muassa Alpinelle ja pois Red Bullin ohjelmasta. 25-vuotias ranskalaiskuljettaja ei pois laske tallivaihdoksen mahdollisuutta.

Gasly nostettiin Red Bullin tehdastalliin kaudeksi 2019. Gaslyn aika F1-kärkitiimissä jäi kuitenkin lyhyeksi, kun hänet siirrettiin takaisin Toro Rossolle vielä saman kauden aikana.

Tämän jälkeen Gasly on väläytellyt osaamistaan ja vauhtiaan AlphaTaurilla (ex Toro Rosso). Ranskalainen ajoi muun muassa ykköseksi viime kauden Italian GP:ssä Monzassa.

Gasly ei kuitenkaan peittele sitä, etteikö hän ole yhä pettynyt siitä, että hänet tiputettiin pois Red Bullilta.

– Olen kuitenkin hyvin kiitollinen siitä, että olen päässyt F1-sarjaan. Siitä iso kiitos kuuluu Red Bullille, Gasly totesi.

– Minulla on myös voimassa oleva sopimus heidän kanssaan. Ja jos he haluavat jatkaa yhteistyötä, ei se minua haittaa. Jos he eivät halua jatkaa yhteistyötä, niin tuolla on muitakin vaihtoehtoja, Gasly vihjaili.

– Haluan taistella voitoista ja mestaruuksista. Yritän tällä hetkellä vain ajaa mahdollisimman tasaisesti ja korkealla tasolla. Saa nähdä, että mitä myöhemmin tapahtuu.

Gasly on tällä hetkellä kuljettajien MM-taulukossa yhdeksäntenä. Ranskalainen on kerännyt kasaan kauden kahdesta kisasta kuusi pistettä.

Lue myös:

    Uusimmat