Gasly lupaa Verstappenille kovaa haastetta: "Tiedän olevani nopea"

Red Bull -tallin kuljettajana tulevalla F1-kaudella kilpaileva Pierre Gasly lupaa tarjoavansa kovan haasteen tallitoverilleen Max Verstappenille.

Alla olevalla videolla marraskuinen Pitstop, jossa puntaroitiin muun muassa sitä, onko Red Bullilla jo F1-sarjan paras auto. 

Debyyttikautensa Toro Rossolla kilpaillut Gasly sai ensi vuodeksi ylennyksen emotallin Red Bullin autoon. Gasly tietää olevansa Verstappenin tallitoverina kovan haasteen edessä, mutta ranskalaiskuski luottaa omaan nopeuteensa.

– Lähden vasta toiseen kauteeni formula ykkösissä, joten opeteltavaa riittää yhä paljon ja minun täytyy kehittää itseäni, mutta tiedän olevani nopea. Minun täytyy ottaa irti kaikki taidoistani, mutta kehitystä vaativilla alueilla on myös tehtävä töitä, Gasly kertoi.

– Näemme sitten, miten homma Maxia vastaan toimii. Hän on yksi tämän hetken lahjakkaimmista kuljettajista, ja on aina hyvä saada kilpailukykyinen kaveri vierelleen. Yritän tarjota hänelle niin paljon vaikeuksia kuin vain pystyn, Gasly lisäsi.


Red Bull kilpailee ensi vuonna Hondan moottoreilla. Itävaltalaistallin loppukauden hyvä vauhti saa Gaslyn suhtautumaan ensi kauteen optimistisesti.

– Paketti selvästi toimii. Nyt täytyy vain nähdä, miten asiat Hondan kanssa onnistuvat ensi vuonna. Tilanne on todella mielenkiintoinen. Jos meillä on voittaja-auto, niin Max on sillä varmasti kärkitaistelussa. Minun hommani on varmistaa, että olen myös itse mukana siellä, Gasly summasi.

Lue myös:

    Uusimmat