Sebastian Vettelin paikka kiikarissa – F1-kuski sanoo suorat sanat Ferrari-pestin metsästämisestä

Samalla kun huhuja Sebastian Vettelistä kiinnostuneista F1-talleista alkaa tulla lisää, taustalla paikkaa Ferrarilla vaaniva Antonio Giovinazzi tunnustaa tähtäävänsä mestarin tilalle italialaistiimiin.

Ferrarin akatemiaan kuuluva Giovinazzi ajoi viime vuonna ensimmäisen täyden kautensa ja nyt hänen hänen oli tarkoitus iskeä Alfa Romeolla toden teolla tallikaverinsa Kimi Räikkösen edelle.

Koronaviruksen takia kauden alkua on kuitenkin jouduttu lykkäämään eteenpäin. Italialaiskuskin tavoitteet ovat silti hyvin selvillä.

– Olen tietoinen siitä, että tästä tulee minulle tärkeä vuosi, enkä peittele sitä, että olen kohdistanut katseeni Vettelin paikkaan, Giovinazzi sanoo suoraan Sky Sports Italialle.

– Se on ollut unelmani siitä lähtien, kun intohimoni alkoi, ja on mukavaa olla kandidaattien joukossa taistelemassa siitä paikasta. Nyt se on minusta kiinni, että otan kaudesta kaiken irti, saan tuloksia ja luon tilaisuuden itselleni, Giovinazzi jatkaa.

Huhuja tiimien kiinnostuksesta Vetteliä kohtaan

Kausi ei ole vielä päässyt käyntiinkään, kun Vettelin mahdollisia vaihtoehtoja on alkanut ponnahdella esiin kansainvälisessä F1-mediassa.

Yksi vaihtoehto Vettelille voisi olla myös Renault, jonka tallipäällikkö Cyril Abiteboul ei tyrmännyt ajatusta saksalaisen astumisesta tulevaisuudessa Daniel Ricciardon paikalle.

– En halua sanoa ”ei”, koska hän on mahtava kuljettaja, suuri mestari. Teimme yhdessä töitä moottorin osalta, ja voitimme yhdessä, Abiteboul muistelee Red Bullin ja Renault’n yhteistyötä ranskalaiselle Canal+:lle.

– Teemme mieluummin töitä huomisen kuin eilisen kuljettajien kanssa. Sitä on vaikea määritellä noin, mutta olkaa vain määritelkö Sebastiania sillä tavalla, Abiteboul kehuu.

Saksalaisen Bild-lehden formulaliite F1-insider uutisoi aiemmin tällä viikolla, että McLaren saattaisi olla kiinnostunut Vettelistä, jos tämän Ferrari-ura tulee päätökseen tänä vuonna.

Lue myös:

    Uusimmat