Red Bull -pomolta paljastus Fernando Alonson leirin kosiskelusta – mestari sai tylyn vastauksen haukkumaltaan Hondalta

Kaksinkertainen F1-mestari Fernando Alonso on tehnyt Red Bullille selväksi olevansa käytettävissä, jos tiimi päättää luopua nuoresta kuskistaan Pierre Gaslysta. Ristiriitaisena persoonana tunnettu Alonso ei kuitenkaan kuulu tiimin suunnitelmiin, minkä neuvonantaja Helmut Marko teki hyvin selväksi.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Iso-Britannian GP suorana 12.-14.7.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Iso-Britannian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Marko kertoo Motosport.comille, että Alonson edustajat ovat olleet Red Bulliin yhteydessä ensi kauden kisapaikasta. Keskustelut kuitenkin päättyivät nopeasti moottorivalmistaja Hondan vastustukseen.

– Alonson edustajat ovat antaneet meidän ymmärtää, että hän on saatavilla. Mutta Hondalle Alonso on jotain mahdotonta, Marko paljastaa.

F1:sistä viime kauden päätteeksi lähtenyt Alonso ajoi neljä viimeistä kauttaan McLarenin autolla. Näistä kolme ensimmäistä tiimi kisasi Hondan moottorilla, jota espanjalainen parjasi useaan kertaan julkisesti tiimiradiossa ja haastatteluissa.

Red Bull on aiemmin paljastanut neuvotelleensa Alonson palveluksista kaudeksi 2008, jolloin McLarenilta ensimmäisen kerran lähtenyt kuski päätyi palaamaan Renault’lle. Vuonna 2010 Sebastian Vettel ajoi ensimmäisen neljästä maailmanmestaruudestaan Red Bullilla.

Lue myös:

    Uusimmat