F1-kuski uhoaa olevansa valmis Valtteri Bottaksen korvaajaksi: "Laitan sen tapahtumaan itse"

Williams on ollut tällä F1-kaudella sysisurkea, mutta George Russell on kyykyttänyt häntäpään taistelussa toistuvasti tallikaveriaan Robert Kubicaa. Tulokaskauttaan ajava brittikuski ilmoittaa olevansa valmis Mercedekselle Valtteri Bottaksen korvaajaksi.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Iso-Britannian GP suorana 12.-14.7.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Iso-Britannian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Russellia ei ole pidetty kärkiehdokkaana Bottaksen potentiaalisten korvaajien listalla, mutta 21-vuotias Mercedes-suojatti ei pidä kynttilää vakkansa alla.

– Jos Toto (Wolff, Mercedeksen urheilujohtaja) soittaisi minulle huomenna ja kysyisi, olenko valmis ajamaan Mercedeksellä, vastaukseni olisi, että ehdottomasti, Russell paalutti PA:n haastattelussa.

– En tule luottamaan siihen, että Valtterille tulisi huonoja kisoja. Aion mennä ja laittaa sen tapahtumaan itse. Jos se ei ole riittävän hyvin, nostan käteni ylös ja sanon, etten hoitanut työtäni, brittikuski jatkoi.

Russell sanoi olevansa huipputasollaan.

– Juuri nyt olen 100-prosenttisesti omistautunut WIlliamsille, mutta jos Mercedes soittaisi, olisin valmis, Russell alleviivasi.

Russell saapui F1-sarjaan voitettuaan F2-mestaruuden 2018 ja GP3-mestaruuden 2017.

– Mercedes on antanut minulle tavoitteita. Joka kerta olen yltänyt niihin, ja he ovat palkinneet minut. Minulla on usko, että jos olen suoriutunut oikealla tasolla, ei ole mitään syytä, miksi en saisi mahdollisuutta.

Bottaksen nykyinen sopimus umpeutuu tähän kauteen. Nastolalaiskuski on MM-sarjassa toisena, 31 pisteen päässä tallikaveristaan Lewis Hamiltonista.

Lue myös:

    Uusimmat